Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Een goedkope smartphone? Dit zijn de 5 beste!

Smartphones worden steeds mooier en beter. Maar helaas worden ze ook steeds duurder. Gelukkig zijn er uitzonderingen. Elk half jaar zoeken we vijf goedkope smartphones voor je uit die maximaal 300 euro kosten en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Daarmee ben jij niet de hoofdprijs kwijt, maar haal je wél echte kwaliteit in huis.

Waarom kiezen voor een goedkope smartphone?

Naast alle nieuwe, shiny modellen zijn er gelukkig ook steeds meer goedkope smartphones die snel zijn. En die een goed scherm hebben en van genoeg opslaggeheugen voorzien zijn. Met deze telefoons kun je, zonder dat je een klein fortuin uitgeeft, lekker whatsappen, facebooken en mooie foto’s maken. Daarnaast ben je flexibeler als je zelf een telefoon koopt en daarbij een Sim Only abonnement afsluit. Dan zit je namelijk niet twee jaar lang vast aan een contract, omdat je je telefoon nog moet afbetalen.

Hoe kies je de juiste smartphone?
Er zijn veel goedkope telefoons te koop. Zie er dan maar eens eentje uit te kiezen die zijn geld dubbel en dwars waard is. Je gebruikt je telefoon toch dagelijks en het is een kostbaar apparaat. Dan zit je er niet op te wachten dat hij hapert of traag in gebruik is. Maar hoe kies je een nieuwe smartphone die bij je past? Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet.

De 5 beste goedkope smartphones van dit moment
Elke smartphone heeft een specifiek voordeel of een speciale mogelijkheid waardoor hij uniek is in zijn prijsklasse. De ene betaalbare smartphone in deze lijst is niet zozeer beter dan de andere. Ze hebben stuk voor stuk goede hardware, zijn snel in gebruik en haperen nooit.

Op dit moment bestaat onze top 5 uit:

Samsung Galaxy A42 5G
OnePlus Nord N10 5G
OPPO A73 5G
Motorola Moto G30
Nokia 5.4
Samsung Galaxy A42 5G: groot in batterij, scherm en opslag

Ben je die-hard fan van Android of Samsung én wil jij klaar zijn voor 5G, dan is de Samsung Galaxy A42 misschien wel jouw volgende budget telefoon. Als opvolger van de duurdere A41 is deze goedkope smartphone vrijwel letterlijk de grote broer in de serie. Niet alleen door het 6,6 inch scherm, maar ook door de batterij van 5000 mAh die stukken langer meegaat. Dat komt ook doordat het Super Amoled scherm HD-ready is, in plaats van Full HD. Met een resolutie van 720 pixels kun je nog steeds je serie in goede kwaliteit streamen, maar zonder dat het batterij vreet. Perfect als je regelmatig video’s kijkt of een spelletje (of wat) speelt. De Snapdragon 750 G-processor (met een kloksnelheid van 2,2 GHz) is zo’n beetje het nieuwste van het nieuwste op de chipmarkt en zorgt ervoor dat apps en games snel en moeiteloos opstarten en draaien.

Het werkgeheugen is met 4 GB vrij standaard, maar het opslaggeheugen is heerlijk ruim: 128 GB en uitbreidbaar met een MicroSD. Dat is maar goed ook, want deze smartphone is voorzien van een 20 megapixel selfiecamera en vier camera’s aan de achterzijde. Daarmee schiet je mooie plaatjes in 48, 8 en 5 megapixel, van panorama tot portretfoto’s en close-ups.

De belangrijkste eigenschappen van de Samsung Galaxy A42:

6,6 inch Super Amoled HD-ready (720 px) scherm met 60 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 4x 2,2 GHz, 4x 1,8 GHz
4 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 48, 8 en 5 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem
Prijs op 24 maart 2021: 271 euro
OnePlus Nord N10 5G: supersnel scherm en ruim werkgeheugen
Na het succes van de strakke OnePlus Nord is er nu ook de goedkopere versie OnePlus Nord N10. De N10 is op vele

vlakken meerOnePlus Nord N10 5G: supersnel scherm en ruim werkgeheugen dan gewaagd aan de concurrentie. Met 6 GB werkgeheugen en een hoge verversingssnelheid van 90 Hz doet deze smartphone het stukken beter dan andere betaalbare telefoons. Apps, video’s en games kijken lekker weg op het 6,49 inch Full HD-scherm. De Nord N10 heeft een LCD scherm, waardoor de kleuren wat minder van het scherm afspatten dan bijvoorbeeld bij de Galaxy A42. Ook de Snapdragon 690 processor is net iets minder krachtig, maar nog steeds ruim voldoende om te kunnen genieten van Whatsapp, Instagram en spelletjes. Ook op 5G.

De batterij van 4300 mAh is niet bijzonder groot, maar je kan er een goeie dag mee vooruit bij normaal gebruik. Een plus is de oplaadtijd, want door de warp charge lader laadt de de Nord N10 van 0 tot 100% op in slechts 75 minuten. Wel zo handig als je op pad gaat en een paar foto’s of video’s maakt. Dat doe je met een 64 megapixel quad camera, waarbij je extra keuzes hebt in de vorm van een 8 megapixel groothoeklens, een contrast camera en een macrolens op 2 megapixel.

De belangrijkste eigenschappen van de OnePlus Nord N10:

6,49 inch LCD Full HD-scherm met 90 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 2x 2,0 GHz, 6x 1,7 GHz
6 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 64, 8 en 2 megapixel
4300 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem
Prijs op 24 maart 2021: 288 euro
OPPO A73 5G: volle rekenkracht vooruit

Nog eentje in het rijtje klaar voor 5G: de OPPO A73. In het eerste halfjaar van 2020 haalde de OPPO A72 onze top 5 beste goedkope smartphones al. Voor de volledigheid komt die later in dit blog nog eens voorbij.

Wat betreft de hardware heeft de A73 net zulke strakke lijnen als de A72 en ligt deze budget telefoon prettig in de hand. Het beeldscherm is 6,5 inch IPS-LCD Full HD, waardoor de kleuren mooi scherp en levendig op het scherm staan. Met 90 Hz verversingssnelheid en een kloksnelheid van 2 GHz wissel je makkelijk tussen apps. De upgrade zit voornamelijk in de rekenkracht: de Mediatek Dimensity 720 processor werkt met maar liefst 8 GB werkgeheugen, waardoor niet alleen je favoriete serie soepel wegkijkt, maar je ook wat zwaardere games kunt spelen zonder haperen.

Met 8 megapixel is de selfiecamera gemiddeld. De quad camera is bij de OPPO A73 vervangen door een triple camera. Door de goede lichtgevoeligheid schiet jij mooie kiekjes op 16 megapixel, panorama’s op 8 megapixels en in portretmodus op 2 megapixel. Dat alles gaat je batterij heel goed af. Je 4040 mAh-batterij haalt sowieso een volle dag, en soms zelfs anderhalf zonder tussendoor op te laden.

De belangrijkste eigenschappen van de OPPO A73:

6,5 inch IPS LCD Full HD-scherm met 90 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 2x 2,0 GHz Cortex-A76, 6x 2,0 GHz Cortex-A55
8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Triple camera met 16, 8 en 2 megapixel
4040 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem met ColorOS-interface van OPPO
Prijs op 24 maart 2021: 275 euro
Motorola Moto G30: betaalbaar en lange batterijduur
Deze budget smartphone heeft een 6,5 inch scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz, waardoor hij zich kan

meten met de OnePlusMotorola Moto G30: betaalbaar en lange batterijduur Nord N10 en de OPPO A73. Hoewel dit scherm HD-ready is en dus een lagere resolutie heeft dan de N10 en de A73. Dat samen met de minder krachtige maar energiezuinige Snapdragon 662 chipset, maakt dat de Moto G30 een fijne telefoon is als je onderweg lekker wilt Whatsappen en facebooken en je smartphone niet zozeer gebruikt om series te kijken. De accuduur is ook nog eens lekker lang, want met de 5000 mAh kan hij tot wel twee dagen mee zonder op te laden. En dat gaat dan ook nog eens supersnel, want je krijgt er een 20 watt TurboPower lader bij.

Op de voorkant zit de 13 megapixel selfiecamera in een inkeping, waardoor je scherm mooi vlak is. Aan de achterkant vind je de quad camera. De standaardcamera fotografeert in 64 megapixel, panorama’s schiet je in 8 megapixel en close-ups en de portretmodus werken met 3 megapixel.

De belangrijkste eigenschappen van de Motorola Moto G30:

6,5 inch IPS LCD HD-ready (720 px) scherm met 90 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 4x 2,0 GHz, 4x 1,8 GHz
4 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 64, 8 en 2 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 24 maart 2021: 179 euro
Nokia 5.4: Android One en betaalbaar

Lekker recht voor z’n raap, dat is de Nokia 5.4. Het grootste voordeel aan deze goedkope smartphone is toch echt Android One: je krijgt langer beveiligingsupdates, meer software-updates én er staan minder onnodige apps op voorgeïnstalleerd. Geen poespas dus, en dat is fijn voor jouw dagelijkse gebruik.

Het scherm is helder en groot: 6,4 inch IPS LCD met 60 Hz verversingssnelheid en 1,8 GHz kloksnelheid. De display is HD-ready (720 px), waardoor het beeld nét niet super scherp is , maar je batterij wél lang meegaat. Pas na 1,5 dag ligt deze Nokia 5.4 een keer aan de lader. De 4000 mAh-batterij gaat namelijk langer dan gemiddeld mee, vergeleken met andere goedkope smartphones.

Nokia heeft deze telefoon zo geoptimaliseerd, dat alles toch vloeiend draait met de Snapdragon 6620-chipset en 4 GB aan werkgeheugen. Je wisselt makkelijk van app, terwijl je andere apps op de achtergrond doordraaien. De opslag is ook bij deze betaalbare telefoon lekker ruim met de keuze tussen 64 of 128 GB, die je ook nog kunt uitbreiden met een MicroSD. Niet alleen heel fijn voor je muziek, maar ook voor de foto’s en video’s die je met de quad camera maakt. Je standaard camera schiet met 48 megapixel, de groothoeklens met 5 megapixel en macro- en portretfoto’s gaan op 2 megapixel. Je selfiecamera heeft 16 megapixel, wat gemiddeld is.

De belangrijkste eigenschappen van de Nokia 5.4:

6,4 inch IPS LCD HD-ready (720 px) scherm met 60 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 4x 2,2 GHz, 4x 1,8 GHz
4 GB werkgeheugen en 64 GB of 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 48, 5, 2 en 2 megapixel
4000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem
Prijs op 24 maart 2021: 174 euro (64 GB) - 251 euro (128 GB)

De drie beste goedkope telefoons van de 2e helft 2020
Hieronder bespreken we de drie beste smartphones van de vorige keer. Dit zijn, ook een half jaar later, nog steeds toptelefoons voor hun verkoopprijs. Inmiddels zijn ze zelfs nog een stukje goedkoper geworden.

OPPO A72: grote batterij en vier camera’s aan de achterkant

Voor minder dan 200 euro een totaalpakket aan ‘smartphone’: het kan! Dat bewijst onder andere de OPPO A72 wel. Met zijn dunne randen heeft deze telefoon een modern ontwerp en de selfiecamera zit slim in een gaatje in het scherm verwerkt. Geen notch dus.

De OPPO A72 is een slimme keuze als je van snelle smartphones met een groot scherm houdt. Het display is 6,5 inch groot en heeft een hoge Full HD+-resolutie van 2400x1080 pixels waarop je in hoge beeldkwaliteit kunt streamen en gamen. De telefoon heeft een zuinige Snapdragon 665-processor die populaire apps als WhatsApp snel en soepel opstart met een kloksnelheid van maximaal 2 GHz. Aan ruimte geen gebrek met 128 GB opslagcapaciteit, en het werkgeheugen is met 4 GB gemiddeld. Zo schakel je redelijk vlot tussen apps. De telefoon draait op Android 10 met de ColorOS-interface van OPPO. Wel iets om op te letten: de laatste beveiligingsupdate volgt in januari 2022.

Het pronkstuk van de telefoon? Dat zijn er twee: de camera’s en de batterij. De batterij is met 5000 mAh ontzettend groot. Genoeg om twee dagen mee te kunnen. De selfiecamera maakt prima foto’s in 16 megapixel die genoeg details bevatten. Aan de achterkant zitten maar liefst vier camera’s en die schieten foto’s in 48, 8, 2 en 2 megapixel. Hieronder bevinden zich onder andere een ultragroothoeklens voor panorama’s en dieptesensor voor portretten met een mooi scherptediepte-effect.

De belangrijkste eigenschappen van de OPPO A72:

6,5 inch IPS LCD Full HD+-scherm
Octacore-processor: 4x 2 GHz, 4x 1,8 GHz
4 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 48, 8, 2 en 2 megapixel
Enorme 5000 mAh-batterij
Draait op Android 10 met ColorOS-interface van OPPO
Prijs op 24 maart 2021: 195 euro
Realme 6: snel scherm en indrukwekkende camera

Realme is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt. En om jouw aandacht te trekken, lanceert deze Chinese fabrikant veel goede goedkope smartphones. Eentje die in het oog springt is de Realme 6, een telefoon voor minder dan 150 euro.

Het is indrukwekkend wat je voor die prijs krijgt. Zijn ontwerp is vergelijkbaar met dat van de OPPO A72 en het scherm en de resolutie zijn identiek. Eén verschil: het scherm heeft een hogere verversingssnelheid van 90 Hz. Hierdoor reageert het sneller op je aanrakingen en oogt het beeld vloeiender. Kortom: een betere kijkervaring!

De smartphone heeft een krachtige Mediatek Helio G90T-chipset die minimaal 2 en maximaal 2,05 GHz klokt. Zo starten je apps lekker snel op. De hoeveelheid werkgeheugen is met 4 GB gemiddeld en je hebt standaard 128 GB opslaggeheugen.

De hoofdcamera is de grote trots van deze zeer betaalbare telefoon. Die maakt foto’s in maar liefst 64 megapixel en mist eigenlijk geen detail. Ook niet bij minder licht. Dit komt ook omdat hij ondersteund wordt door drie andere camera’s, die foto’s maken in 8, 2 en 2 megapixel. De selfiecamera maakt goede foto’s van 16 megapixel.

De belangrijkste eigenschappen van de Realme 6:

6,5 inch IPS LCD Full HD+-scherm met 90 Hz verversingssnelheid
Octacoreprocessor: 4x 2,05 GHz, 4x 2 GHz
4 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 64, 8, 2 en 2 megapixel
4300 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem
Prijs op 24 maart 2021: 230 euro
Xiaomi Redmi Note 9 Pro: Full HD en superkrachtig

Xiaomi is inmiddels een vaste gast in dit blog over goedkope smartphones. Ook deze keer staat de Chinese fabrikant weer in de lijst en wel met de Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Deze telefoon ziet er dankzij zijn glazen achterkant uit als om door een ringetje te halen en kan zich op nog meer fronten meten met goedkope smartphones.

Zo maken de vier camera’s aan de achterkant foto’s in 64, 8, 5 en 2 megapixel. Aan de voorkant zit een selfiecamera met 16 megapixel, wat ook gewoon erg goed is. De processor klokt maximaal 2,3 en minimaal 1,8 GHz en is daarmee zeer snel maar ook zuinig. Verder is de hoeveelheid werkgeheugen met 6 GB lekker hoog en heb je 64 GB aan opslagcapaciteit, die je ook nog kunt uitbreiden.

Tot slot heeft ook deze telefoon ‘gewoon’ een ontzettend grote batterij, met een inhoud van 5020 mAh. Geen zorgen om de accuduur dus. Met 6,67 inch is dit het grootste scherm uit onze top 5, die met 60 Hz verversingssnelheid 2,3 GHz klokt. Niet alleen scrollen gaat soepel, ook apps openen en daartussen wisselen gaat vlot door de Snapdragon 720G chipset.

De belangrijkste eigenschappen van de Xiaomi Redmi Note 9 Pro:

6,67 inch IPS LCD Full HD-scherm met 60 Hz verversingssnelheid
Octacoreprocessor: 4x 2,3 GHz, 4x 1,8 GHz
6 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 64, 8, 5 en 2 megapixel
5020 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem
Prijs op 24 maart 2021: 213 euro
Bekostig je nieuwe goedkope telefoon met de verkoop van je oude
Heb je je nieuwe telefoon gekozen? Dan kun je deze misschien voor een deel bekostigen door je oude smartphone te verkopen. In ons blogartikel vind je tips hoe je dat aanpakt en waar je op moet letten. Het zou zonde zijn als je oude smartphone in een la verdwijnt, terwijl iemand anders er geld voor overheeft, toch? Succes!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling