Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Duitse bondscoach lacht: 'Van de Looi vermoordt me bij 2-2 tegen Roemenië'

Bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje heeft de Duitse coach Stefan Kuntz goed duidelijk gemaakt dat het niet de bedoeling is dat zijn ploeg dinsdag in de afsluitende groepswedstrijd op het EK tegen Roemenië met 2-2 gelijkspeelt. Bij zo'n salonremise gaat zowel Duitsland als Roemenië door naar de kwartfinales en ligt Jong Oranje uit het toernooi.

"We hebben elkaar zaterdag na de wedstrijd gezien", zei Kuntz maandag met een lach op een persconferentie. "Van de Looi zei dat hij naar Duitsland komt om me te vermoorden als wij met 2-2 gelijkspelen."

"Ik heb hem toen even aangekeken. Hij is vrij lang, langer dan ik. Ik heb hem toen gezegd dat ik het leuk vind als hij naar Duitsland komt, maar dan wel om een kop koffie te drinken en niet om me te vermoorden."

Als Roemenië en Duitsland gelijkspelen en Nederland van Hongarije wint, hebben Duitsland, Roemenië en Nederland allemaal vijf punten in groep A. Het onderlinge doelsaldo tussen die drie teams gaat dan voor het algehele doelsaldo.

Aangezien Nederland tegen zowel Roemenië als Duitsland 1-1 speelde, blijven die twee landen Jong Oranje voor bij 2-2 of een gelijkspel met meer doelpunten.

Stand groep A EK onder 21
1. Duitsland 2-4
2. Roemenië 2-4
3. Nederland 2-2
4. Hongarije 2-0
Duitsland concentreert zich op eigen duel
Van de Looi en Kuntz kennen elkaar van webinars en lotingen voor toernooien. "Er is veel sympathie tussen Erwin en mij", zei Kuntz op serieuzere toon.

"Wij concentreren ons morgen op onze eigen wedstrijd. Ons eerste doel is van Roemenië winnen", zei de voormalige spits, die 25 interlands voor Duitsland speelde. "En als we winnen, dan zal Erwin ook een tevreden man zijn."

Duitsland kan ook in het derde groepsduel niet beschikken over spits Youssoufa Moukoko. Het pas zestienjarige toptalent van Borussia Dortmund is nog altijd geblesseerd.

Kuntz vertelde dat hij vertrouwen behoudt in doelman Finn Dahmen, die zaterdag verschrikkelijk in de fout ging tegen Jong Oranje. Aanvoerder Arne Maier, Niklas Dorsch en Jonathan Burkardt deden maandag wegens lichte klachten slechts een deel van de training mee. Achter hun namen staat nog een vraagteken.

Zowel Jong Oranje-Jong Hongarije als het duel tussen Duitsland en Roemenië begint dinsdag om 18.00 uur.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling