Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Ook intenting met Janssen-vaccin uitgesteld door kans op bloedproppen

Farmaceut Johnson & Johnson stelt de uitrol van het Janssen-coronavaccin in Europa uit voorzorg uit vanwege mogelijke bloedproppen die kunnen ontstaan bij mensen die het vaccin krijgen toegediend. Dat meldt de farmaceut, die tot het uitstel overgaat op advies van de medische instanties CDC en FDA in de Verenigde Staten.

De farmaceut schrijft in een verklaring op de website dat het zich bewust is van een 'extreem zeldzame afwijking' waarbij een klein aantal mensen dat het Janssen-coronavaccin heeft gekregen bloedproppen in combinatie met lage bloedplaatjes kunnen krijgen.

6 gevallen bij 6,8 miljoen prikken
Het Amerikaanse RIVM, de Centers for Disease Control (CDC), en de Amerikaanse toezichthouder voor voedsel en medicijnen Food and Drug Administration (FDA) controleren momenteel data van zes gevallen in de Verenigde Staten waarin deze reactie zich heeft voorgedaan. In totaal zijn er al meer dan 6,8 miljoen prikken met het Janssen-vaccin gezet in de VS, aldus de farmaceut.

Het concern werkt ook samen met Europese gezondheidsinstellingen in het natrekken van deze gevallen. Uit voorzorg stelt de farmaceut daarom de uitrol van het vaccin in Europa uit.

CBG: 'Te vroeg om conclusie te trekken'
Toezichthouder CBG noemt het eveneens 'te vroeg om conclusies te trekken' over het mogelijke risico op zeldzame bijwerkingen van het coronavaccin van het Nederlandse bedrijf Janssen. Naar aanleiding van enkele meldingen over trombose en een laag aantal bloedplaatjes in de Verenigde Staten liep al een onderzoek van het bewakingscomité van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Dat gaat door.

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) herhaalde dinsdag het eerdere oordeel dat de voordelen van het vaccin opwegen tegen de mogelijke risico's. 'Het EMA en het CBG monitoren de situatie heel goed.' Ze kijken daarbij ook naar de meldingen die in Amerika zijn gedaan. 'Mocht er aanleiding zijn om tot actie over te gaan, zoals het aanpassen van de productinformatie en bijsluiter, dan zullen wij de betrokken instanties, consumenten en zorgverleners informeren.'

Nog geen duidelijkheid over beleid reeds ontvangen vaccins
Nederland had juist maandag de eerste partij van 79.200 vaccins geleverd gekregen van Janssen. Ziekenhuizen zouden snel 35.000 doses krijgen voor hun personeel, maar het is onduidelijk of dat kan doorgaan. Het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) heeft daar nog geen informatie over gekregen, laat een woordvoerster weten.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling