Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Discussie over privacyknop op iPhones: Moet je gaan betalen voor Facebook, Instagram en WhatsApp?

'Houd Facebook / Instagram gratis': die melding hebben sommige iPhone- en iPad-gebruikers voorbij zien komen. Door een privacyupdate van Apple is het voor apps lastiger geworden gepersonaliseerde advertenties aan te bieden. Via deze popup probeert Facebook, ook beheerder van de apps van Instagram en WhatsApp, gebruikers over te halen de nieuwe privacyfunctionaliteit niet in te schakelen.

Toepassingen moeten je nu expliciet vragen of je het oké vindt als apps je activiteiten tracken. Lars Paymans van techsite iPhoned legde eerder al aan Radar uit dat als je daar niet mee akkoord gaat, je voorkomt dat apps toegang krijgen tot een speciaal gegevensnummer: het zogenoemd IDFA (IDentifier For Advertisers).

Minder persoonlijke advertenties
En dat nummer is - zo vertelde Paymans - aan jou gelinkt. Scherm je die code af voor appontwikkelaars, dan zien ze niet meer wat je op andere websites of in andere apps uitspookt. Het gevolg is dan dat de reclame-uitingen die je ziet minder persoonlijk zijn.

Met deze popups probeert Facebook mensen over te halen de privacyschakelaar uit te zetten. Doen gebruikers dat niet, dan zou het maar zo kunnen dat je voor de toepassing moet betalen. Maar hoe reëel is dat scenario? Michel van 't Klaphek van iPhoned: 'Of Facebook ooit direct geld gaat vragen voor hun apps weet natuurlijk niemand zeker. Ik acht de kans dat dit gaat gebeuren vrij klein.'

Lange ruzie tussen Facebook en Apple
Volgens de techsite gaat er een langslepend privacyconflict aan de kwestie vooraf, en wordt er tussen de bazen van de platforms, Tim Cook van Apple en Mark Zuckerberg van Facebook, al heel lang geruzied. Van 't Klaphek: 'Feit blijft dat Facebook in essentie een reclamebedrijf is en het gros van haar omzet uit advertenties haalt. Hoe persoonlijker die reclames zijn, hoe meer ze in het laatje brengen.'

De techexpert denkt dat het 'funest' zou zijn als Facebook geld gaat vragen voor de app. Zo bleek onlangs nog uit een studie dat mensen minder gelukkig worden van Facebook. Daarbij is het besturingssysteem Android veruit het grootste besturingssysteem ter wereld. 'Dus de impact van iOS 14.5 is waarschijnlijk wel te overzien op het geheel.'

Dan is nog de vraag of WhatsApp, ook in handen van Facebook, uiteindelijk geld gaat vragen. Van 't Klaphek denkt dat dat niet zo snel zal gebeuren. Hoewel de toepassing de populairste chatapp is in de wereld, winnen ook de chatapps Telegram en Signal aan terrein. Betalen voor WhatsApp zou dan maar zo 'het laatste zetje' kunnen zijn.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling