Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Verdeeldheid in VS over herkomst COVID-19, Biden wil nieuw onderzoek

De Amerikaanse inlichtingendiensten moeten binnen drie maanden met een nieuw rapport komen waardoor meer duidelijkheid komt over de herkomst van het coronavirus. President Biden gaf daartoe woensdag de opdracht, nu onder wetenschappers nog steeds verdeeldheid is over de oorsprong.

Inlichtingendiensten moeten "hun inspanningen verdubbelen" en binnen 90 dagen met een nieuw rapport komen. Biden ontving eerder al een eerste rapport, maar daaruit kwam geen sluitende conclusie. "De inlichtingendiensten onderzoeken twee waarschijnlijke scenario's, maar die hebben tot nu toe nog geen definitief antwoord gegeven", aldus de president in een verklaring.

Een van die scenario's is dat het coronavirus is ontstaan op een voedselmarkt in Wuhan, waarbij het virus van dier op mens is overgesprongen. In de Chinese miljoenenstad werd eind 2019 de eerste coronapatiënt ontdekt.

Volgens het andere scenario zou het coronavirus zijn ontstaan in een laboratorium. The Wall Street Journal schreef dit weekend dat drie wetenschappers van het laboratorium in Wuhan al in november 2019 in het ziekenhuis waren opgenomen met coronagerelateerde symptomen. De krant baseerde zich hiervoor op bronnen binnen de Amerikaanse inlichtingendiensten.

WHO noemde laboratoriumtheorie 'zeer onwaarschijnlijk'
Gezondheidsorganisatie WHO concludeerde eerder dit jaar na onderzoek in Wuhan dat het nog steeds niet duidelijk is waar het coronavirus is ontstaan. De WHO acht het meest waarschijnlijke scenario dat het coronavirus van dier op mens is overgesprongen en noemde de laboratoriumtheorie, die door toenmalig president Trump werd verspreid, "zeer onwaarschijnlijk".

Facebook maakte woensdag bekend berichten niet langer te verwijderen die beweren dat het coronavirus in een laboratorium is ontwikkeld. Het sociale medium verbood sinds februari deze berichten, maar staat die nu weer toe na overleg met gezondheidsexperts.

China ontkent de beschuldigingen en zegt altijd transparant te hebben gecommuniceerd over het coronavirus, maar critici beweren dat het land lang heeft geprobeerd het virus in een doofpot te stoppen en klokkenluiders tot zwijgen te dwingen. Het land zou volgens persbureau Reuters via staatsmedia proberen om de bevolking ervan te overtuigen dat het coronavirus al bestond voordat het werd ontdekt in Wuhan.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling