Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Apple toont iOS 15 en macOS 12 Monterey tijdens WWDC

Apple heeft maandag tijdens Worldwide Developers Conference (WWDC) de nieuwste versies van iOS en macOS getoond. Net als vorig jaar vond het evenement vanwege de coronapandemie online plaats.

FaceTime krijgt een aantal nieuwe functies, zoals Spatial Audio. Deze functie spreidt het geluid van stemmen, zodat deze natuurlijker klinken en het lijkt alsof je met je gesprekspartners in dezelfde ruimte staat.

Daarnaast kan je met de functie SharePlay met je gesprekspartners naar Apple Music luisteren, video's kijken of je scherm delen. De functie werkt ook met andere platforms, zoals TikTok, Twitch en Disney+.

Ook krijgt de app de functie Voice Isolation voor de microfoon. Hierbij wordt achtergrondgeluid weggefilterd en je eigen stemgeluid duidelijk verstaanbaar. FaceTime-links kunnen ook worden verstuurd naar Android-toestellen.

AirPods, Siri en Apple Health
In iOS 15 kunnen verloren AirPods worden opgespoord met de Vind Mijn-functie. Ook kunnen AirPod-eigenaren de Spatial Audio-functie gebruiken in combinatie met Apple TV.

De spraakherkenning van Siri werkt voortaan ook offline. Dit betekent dat het niet meer nodig is om spraakopnames naar Apple te sturen.

Apple Health krijgt een aantal nieuwe functies. Een van die functies houdt je manier van lopen in de gaten. Het let op je snelheid en hoelang je voeten de grond raken. Je wordt door de app gewaarschuwd wanneer dit sterk afwijkt van je normale manier van lopen.

MacOS 12 Monterey en watchOS 8
De nieuwste versie van macOS 12 gaat Monterey heten en krijgt een functie genaamd Universal Control. Hiermee kan de gebruiker dezelfde muis en toetsenbord voor meerdere apparaten gebruiken.

Je kan de cursor bijvoorbeeld bewegen tussen een Mac-desktop en een iPad door deze van het ene naar het andere scherm te bewegen. Dit kan gebruikt worden om bestanden te verslepen naar een ander apparaat.

WatchOS 8 kan portretfoto's laten zien op de wijzerplaat. Daarnaast krijgt het de mogelijkheid om gifjes te verzenden.

Tijdens de presentatie werd er met geen woord gerept over de nieuwe MacBook Pro's. Later dit jaar worden de nieuwe versies van de laptop verwacht. Bloomberg meldde eerder dat er twee nieuwe modellen op de markt worden gebracht: een van 14 inch en een van 16 inch.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling