Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Organisator Latin Village: 'Het is een dramatische situatie, maar het refundproces is in gang gezet'

'Ik heb nog een kaartje voor Latin Village 2020. Wanneer krijg ik m’n geld nu eindelijk terug?' Geen gekke vraag zou je zeggen? Toch wachten honderden mensen nog op een terugbetaling van hun Latin Village-ticket voor 2020 of 2021. De organisatoren laten in een reactie weten dat er een systeem is opgezet om alle verzoeken af te handelen.

Het is voor festivalgangers een enorme teleurstelling dat zij ook dít jaar niet met de voetjes van de vloer kunnen in recreatiegebied Spaarnwoude, maar ook de organisator baalt enorm.

'Een dramatische situatie'
'Wij hebben bijna anderhalf jaar niets verdiend. We hebben natuurlijk wel steun, maar daarmee kunnen we niet iedereen aanhouden. We hebben als een gek geprobeerd alle mensen te beantwoorden. We doen echt ons best', meldt A Venue Events.

De organisator spreekt van een 'dramatische situatie. 'De staat stopt helaas met steun, dus we moeten de organisatie nog kleiner maken. Het is wat het is, maar we gaan iedereen helpen, absoluut!'

Boze tickethouders
Desalniettemin begrijpen ze ook waar de onvrede over de terugbetaling van de tickets vandaan komt. 'We hebben namelijk gezegd dat we begin september hierop terug zouden komen bij onze tickethouders, maar het bleek meer tijd te kosten om het hele refundproces in gang te zetten. We hebben dit afgelopen vrijdag pas kunnen afronden.'

De organisatie bestaat nu uit een klein team dat naar eigen zeggen ‘keihard aan het werk is om dit op te lossen'. 'We moesten ervoor zorgen dat het goed gebeurt. We hebben nu een online systeem. Met een simpele spreadsheet zou het misgaan. Er zijn een aantal honderd terugbetaalverzoeken binnengekomen. Het is dus niet dat wij de mensen niet willen helpen. Als het goed is hebben we inmiddels alle mailtjes beantwoord', aldus het eventbureau.

Boze tickhouders laten weten dat zij vooral ontevreden zijn over de onduidelijkheid. 'Het gaat ons om het feit dat ze ons aan het lijntje hebben gehouden en dat er geen eenduidig bericht is verzonden naar ons allemaal. Hoe verklaar je dit dat dan? Het gaat puur om hoe je consumenten behandelt. Voor een weekendkaartje ben je minimaal 100 euro kwijt.' Een van de tickethouders is onlangs de Instagrampagina refundlatinvillage gestart. De pagina heeft binnen enkele dagen al meer dan honderd volgers.

Sector in zwaar weer
De hele evenementensector verkeert door de coronacrisis in zwaar weer. Over de eigen organisatie meldt A Venue Events: 'We zitten niet ruim in het geld en hebben maar één festival per jaar, een weekender (twee dagen). Er zijn ook partijen die meer geld hebben. Zo is Lowlands volgens mij een van de weinigen die heeft gezegd dat ze alle tickets terugbetalen, maar wij zijn heel klein. We zitten al sinds 1989 in de business en ik heb veel dingen meegemaakt, maar dit is wel heel erg triest.'

Om die reden hoopt de organisatie dan ook dat mensen hun ticket willen bewaren voor Latin Village 2022. 'Maar we begrijpen heel goed dat niet iedereen dit wil of kan, en gewoon hun terugvraagt.'

Latin Village 2022
Toch zijn er ook mensen die dit wel doen en daar is de organisatie blij mee. Iedereen die een ticket heeft - ook een kaartje uit 2020 - wordt omgezet naar een nieuw kaartje voor 2022. 'We willen ervoor zorgen dat iedereen tevreden is en we zijn absoluut niet bezig om ons te verstoppen.'

De organisatie maakt geen gebruikt van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL), een regeling voor ondernemers met omzetverlies door coronamaatregelen. 'Maar als een hele grote groep mensen wel het geld terugvraagt, hebben wij dus allebei niet: geen omzet en geen steun.' Het is bedoeling dat het festival op 20 en 21 augustus 2022 alsnog plaats kan vinden.

Wanneer krijg je je geld terug?
Mensen die nog een kaartje hebben voor Latin Village 2020 én een terugbetaalverzoek hebben ingediend, krijgen eind september hun geld terug. Voor tickethouders uit 2021 geldt dat zij eind oktober een refund krijgen, mits zij zich per mail hebben aangemeld.

Nog niets gehoord?
Mocht je nog geen reactie hebben gekregen, dan kun je als koper van het ticket een mail sturen naar: contact@latinvillage.nl. Je kunt hier ook nieuwe terugbetaalverzoeken indienen. 'We zullen dan eerst controleren of de tickets echt van ons zijn (bij ons gekocht). Vervolgens krijg je een formulier zodat wij precies weten wat er aan de hand is. Op dit formulier kun je de datum van je ticket vermelden, je bankrekeningnummer, het e-mailadres waarmee je de tickets hebt gekocht en het ordernummer. De mensen krijgen dan gewoon hun geld terug', aldus de organisator.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling