Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Een goedkope telefoon? Dit zijn de 5 beste

Een mooie smartphone op de kop tikken? Dan loop je al snel in de honderden euro’s als je een blinkend exemplaar wilt met de beste specs. Maar er zijn uiteraard ook uitzonderingen. Simyo zoekt elk half jaar de beste goedkope smartphones uit die maximaal 300 euro kosten. Benieuwd welke hoogstandjes we dit keer hebben verzameld? Dat zie je hieronder.

Waarom kiezen voor een goedkope smartphone?
Naast alle nieuwe, shiny modellen zijn er gelukkig ook steeds meer goedkope smartphones die snel zijn. En die een goed scherm hebben en van genoeg opslaggeheugen voorzien zijn. Met deze telefoons kun je, zonder dat je een klein fortuin uitgeeft, lekker whatsappen, facebooken en mooie foto’s maken. Daarnaast ben je flexibeler als je zelf een telefoon koopt en daarbij een Sim Only abonnement afsluit. Dan zit je namelijk niet twee jaar lang vast aan een contract, omdat je je telefoon nog moet afbetalen.

Hoe kies je de juiste smartphone?
Er zijn veel goedkope telefoons te koop. Zie er dan maar eens eentje uit te kiezen die zijn geld dubbel en dwars waard is. Je gebruikt je telefoon toch dagelijks en het is een kostbaar apparaat. Dan zit je er niet op te wachten dat hij hapert of traag in gebruik is. Maar hoe kies je een nieuwe smartphone die bij je past? Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet.

De 5 beste goedkope smartphones van dit moment
Elke smartphone heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. Als het geen vernuft technisch hoogstandje is, dan blinkt hij wel uit in zijn prijs-kwaliteitverhouding. In de top 8 die we voor je hebben verzameld is de één niet per se beter dan de ander, want elke telefoon is een topper in zijn hardware, maar het is maar net waar je voorkeur ligt.

Zet je schrap voor de top 5 (in willekeurige volgorde):

Samsung Galaxy A22 5G
OPPO A74
Xiami Redmi Note 10S
Motorola Moto G50
Realme 8
Samsung Galaxy A22 5G: Steengoed scherm én krachtige processor

De succesvolle A-serie van Samsung heeft er een nieuw familielid bij: de Samsung Galaxy A22 5G. Bij deze smartphone is overduidelijk gekeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je profiteert namelijk van steengoede specs, zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Met het 6.6 inch FHD+ Infinity V-display kun je haarscherp je foto’s en filmpjes bekijken, en ook nog eens heel snel. Dit dankzij de 90Hz verversingssnelheid.

Naast foto’s en filmpjes bekijken kun je ook prachtige kiekjes schieten. Want de camera’s op deze Galaxy liegen er niet om. Met de 48 megapixel hoofdcamera, de 5 megapixel ultragroothoeklens en de 2 megapixel dieptecamera krijg je álle mogelijkheden om goede plaatjes te schieten. Deze kun je ook naar hartenlust opslaan als je wilt, want er is genoeg ruimte! De Galaxy A22 heeft namelijk 64 GB opslag (uitbreidbaar tot 1 TB met een micro SD-kaart). Je hoeft je tussen het appen, filmen en streamen door trouwens geen zorgen te maken over je batterij. Want met een 5000 mAh-batterij op zak hoef je pas na een volle dag volop gebruik je telefoon op te laden.

De belangrijkste eigenschappen van de Galaxy A22 5G:

6.6 inch FHD+ Infinity V-display
MT6833 processor: 2.0 GHz
4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar tot 1 TB)
Camera met 48, 5, 2 en 8 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 225 euro
Oppo A74: haarscherpe foto’s en goed beeldscherm

Als het aan Oppo ligt dan krijg jij voor een prima prijskaartje een steengoede smartphone in handen. Want de specs van de Oppo A74 liegen er niet om. Zo krijg je bij het nieuwste Oppo-exemplaar een zeer goede batterij van 5000 mAh, dat goed is voor in ieder geval een volle dag flink telefoongebruik. Je batterij gaat dus wel even mee! De Oppo A74 is net als zijn broertje A94 voorzien van Android 11 en is klaar voor het supersnelle 5G.

Is plaatjes schieten helemaal jouw ding? Dan kom je ook hier niets tekort. Want het toestel bevat vijf camera’s. De selfiecamera heeft 16 megapixel, en de hoofdcamera 48 megapixel, de ultra wide camera 8 megapixel en de macro camera 2 megapixel én als kers op de taart een zwart-wit-camera van 2 megapixel. Daarnaast kun je ook kiezen uit het design: past blauw of zilver beter bij jou?

De belangrijkste eigenschappen van de Oppo A74:

6.5 inch LCD FHD+ display
Adreno 619 processor: 2.0 GHz
6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Camera met 48, 8, 2 en 2 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 199 euro
Xiaomi Redmi Note 10S: oerkrachtige processor en dito batterij

Wil jij de mooiste kiekjes schieten? Met de 48 megapixel standaard camera kun je overdag goed fotograferen. Met de groothoeklens kun je nóg meer van de omgeving vastleggen. Al je video’s en foto’s kun je prima kwijt op het opslaggeheugen van de smartphone. Deze is 128 GB. Al je foto’s en filmpjes terugkijken of lekker lui een serie streamen? Met het 6.4 inch Full HD-scherm zie je alle details haarfijn op je beeldscherm.

De belangrijkste specificaties van de Xiaomi Redmi Note 10S:

6.4 inch Full HD-scherm
MediaTek Helio G95 processor
6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Camera met 48, 8, 2 en 2 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 229 euro
Motorola Moto G50: supersnel laden en 5G op zak

Een flashy smartphone voor een kleine prijs kopen? De Motorola Moto G50 is van alle gemakken voorzien én is het nieuwe broertje van de G30. Je hebt alle smartphone-functies binnen handbereik, zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Zo ondersteunt de Motorola 5G en kun je met een fijn 6.5 inch display fijn streamen en appen. Tijdens het streamen hoef je niet bang te zijn dat je snel met een lege batterij komt te zitten, want de Moto G50 heeft een 5000 mAh-accu, waardoor je gemakkelijk en hele dag actief gebruik kan maken zonder je telefoon zonder deze op te hoeven laden. Kom je onverhoopt toch zonder batterij te zitten? Dan kan je snelladen tot 15 watt, hiermee is je telefoon al binnen een half uur voor de helft opgeladen. Met de 48 megapixel camera schiet jij de mooiste kiekjes en video’s. En je hoeft niet per se zuinig te zijn met het opslaan van al je foto’s. Want de Moto heeft een opslaggeheugen van 128 GB (uitbreidbaar tot 1 TB) en een werkgeheugen van 4GB.

De belangrijkste specificaties van de Motorola Moto G50:

6.5 inch scherm
Qualcomm Snapdragon 480 processor
4 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar tot 1TB)
Camera met 48, 5, 2 en 2 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 219 euro
Realme 8: veel in zijn mars voor weinig

De Realme 8 is hartstikke budgetproof én heeft de nieuwste smartphone-snufjes die je ook van zijn duurdere familieleden kan verwachten. Ben jij fan van games? Dan zit je goed met de Realme. Want met zijn sterke Mediatek Helio G95 processor kun je lekker snel gamen. Vaarwel haperende beelden en trage frames. Dit keer geen game-over voor jou! Wil je een overwinningsfoto vastleggen? Met de vierdubbele camera en een hoofdcamera van 64 megapixel maak je haarscherpe foto’s.

Ben je bang dat je telefoon na het gamen direct weer aan de oplader moet? Niet nodig! Want de Realme 8 is voorzien van een 5000 mAh-batterij, waardoor je meer dan een dag (en soms zelfs twee of drie dagen) vooruit kunt zonder te laden. Wil je gebruikmaken van het snelladen? Dan kun je je telefoon met 30 watt snelladen, waardoor je binnen een kwartiertje laden al zo’n 30% hebt opgeladen. En dat alles met een Super AMOLED 6.43 inch scherm. Hierdoor zijn de kleuren en het contrast hartstikke levend te zien. Van gamen tot apps en foto’s; met de Realme zit je goed. Let op: de Realme 8 ondersteunt geen 5G, maar de Realme 8 5G wel. Hier betaal je uiteraard iets meer voor.

De belangrijkste specificaties van de Realme 8:

6.43 inch Super AMOLED-scherm
Mediatek Helio G95 processor
4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 184 euro

De 3 beste goedkope telefoons uit de 1e helft van 2021
Naast de allernieuwste goedkope smartphones, serveren we je graag de drie beste smartphones uit ons vorige artikel - de 1e helft van 2021. Een half jaar later zijn deze toptelefoons nog steeds hartstikke de moeite waard. En sommigen zijn zelfs een tikkie goedkoper geworden.

OnePlus Nord N10 5G: supersnel scherm en ruim werkgeheugen

Na het succes van de strakke OnePlus Nord is er nu ook de goedkopere versie OnePlus Nord N10. De N10 is op vele vlakken meer dan gewaagd aan de concurrentie. Met 6 GB werkgeheugen en een hoge verversingssnelheid van 90 Hz doet deze smartphone het stukken beter dan andere betaalbare telefoons. Apps, video’s en games kijken lekker weg op het 6,49 inch Full HD-scherm. De Nord N10 heeft een LCD scherm, waardoor de kleuren wat minder van het scherm afspatten dan bijvoorbeeld bij de Galaxy A42. Ook de Snapdragon 690 processor is net iets minder krachtig, maar nog steeds ruim voldoende om te kunnen genieten van Whatsapp, Instagram en spelletjes. Ook op 5G.

De batterij van 4300 mAh is niet bijzonder groot, maar je kan er een goeie dag mee vooruit bij normaal gebruik. Een plus is de oplaadtijd, want door de warp charge lader laadt de de Nord N10 van 0 tot 100% op in slechts 75 minuten. Wel zo handig als je op pad gaat en een paar foto’s of video’s maakt. Dat doe je met een 64 megapixel quad camera, waarbij je extra keuzes hebt in de vorm van een 8 megapixel groothoeklens, een contrast camera en een macrolens op 2 megapixel.

De belangrijkste eigenschappen van de OnePlus Nord N10:

6,49 inch LCD Full HD-scherm met 90 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 2x 2,0 GHz, 6x 1,7 GHz
6 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 64, 8 en 2 megapixel
4300 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 269 euro
OPPO A73 5G: volle rekenkracht vooruit

Nog eentje in het rijtje klaar voor 5G: de OPPO A73. Wat betreft de hardware heeft de A73 net zulke strakke lijnen als de A72 en ligt deze budget telefoon prettig in de hand. Het beeldscherm is 6,5 inch IPS-LCD Full HD, waardoor de kleuren mooi scherp en levendig op het scherm staan. Met 90 Hz verversingssnelheid en een kloksnelheid van 2 GHz wissel je makkelijk tussen apps. De upgrade zit voornamelijk in de rekenkracht: de Mediatek Dimensity 720 processor werkt met maar liefst 8 GB werkgeheugen, waardoor niet alleen je favoriete serie soepel wegkijkt, maar je ook wat zwaardere games kunt spelen zonder haperen.

Met 8 megapixel is de selfiecamera gemiddeld. De quad camera is bij de OPPO A73 vervangen door een triple camera. Door de goede lichtgevoeligheid schiet jij mooie kiekjes op 16 megapixel, panorama’s op 8 megapixels en in portretmodus op 2 megapixel. Dat alles gaat je batterij heel goed af. Je 4040 mAh-batterij haalt sowieso een volle dag, en soms zelfs anderhalf zonder tussendoor op te laden.

De belangrijkste eigenschappen van de OPPO A73:

6,5 inch IPS LCD Full HD-scherm met 90 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 2x 2,0 GHz Cortex-A76, 6x 2,0 GHz Cortex-A55
8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Triple camera met 16, 8 en 2 megapixel
4040 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 10 besturingssysteem met ColorOS-interface van OPPO
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 199 euro
Motorola Moto G30: betaalbaar en lange batterijduur

Deze budget smartphone heeft een 6,5 inch scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz, waardoor hij zich kan meten met de OnePlus Nord N10 en de OPPO A73. Hoewel dit scherm HD-ready is en dus een lagere resolutie heeft dan de N10 en de A73. Dat samen met de minder krachtige maar energiezuinige Snapdragon 662 chipset, maakt dat de Moto G30 een fijne telefoon is als je onderweg lekker wilt Whatsappen en facebooken en je smartphone niet zozeer gebruikt om series te kijken. De accuduur is ook nog eens lekker lang, want met de 5000 mAh kan hij tot wel twee dagen mee zonder op te laden. En dat gaat dan ook nog eens supersnel, want je krijgt er een 20 watt TurboPower lader bij.

Op de voorkant zit de 13 megapixel selfiecamera in een inkeping, waardoor je scherm mooi vlak is. Aan de achterkant vind je de quad camera. De standaardcamera fotografeert in 64 megapixel, panorama’s schiet je in 8 megapixel en close-ups en de portretmodus werken met 3 megapixel.

De belangrijkste eigenschappen van de Motorola Moto G30:

6,5 inch IPS LCD HD-ready (720 px) scherm met 90 Hz verversingssnelheid
Octacore-processor: 4x 2,0 GHz, 4x 1,8 GHz
4 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 64, 8 en 2 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 169 euro
Oude telefoon verkopen? Simyo verhuist met je mee
Sta jij op het punt om je huidige telefoon in te ruilen voor een gloednieuwe smartphone? Spannend! Wellicht heb je een goede telefoon gevonden in het lijstje hierboven. Hoe dan ook, welke telefoon je ook kiest jouw Sim Only abonnement verhuist gewoon met je mee. Je bundel aanpassen omdat je nóg meer wilt gaan internetten? Dat kan. Ga naar Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling