Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De vijf beste goedkope smartphones? Dit zijn ze!

Smartphones, ze zijn in alle vormen, maten en prijzen te koop. Maar wat zijn de beste goedkope smartphones van dit moment? Elk half jaar zoeken we vijf smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Ook zie je wat de drie beste betaalbare smartphones van het half jaar daarvoor zijn.

Waarom kiezen voor een goedkope smartphone?
goedkope smartphone uitzoeken simyo

Je hoeft niet meer de hoofdprijs te betalen voor een smartphone die snel is. Steeds meer betaalbare telefoons hebben namelijk goede hardware, waardoor ze snel en fijn in gebruik zijn. Met deze telefoons kun je, zonder dat je een klein fortuin uitgeeft, prima whatsappen of facebooken. Daarnaast ben je het goedkoopste uit als je zelf een telefoon koopt en daarbij een Sim Only abonnement afsluit. Aan het einde van de abonnementsperiode ben je minder geld kwijt dan bij een abonnement waarbij je de telefoon maandelijks afbetaalt.

Hoe kies je de juiste smartphone?
goedkope smartphone kiezen simyo

Er zijn heel veel goedkope smartphones te koop. Zie dan maar eens de juiste uit te kiezen. Best een belangrijke keuze, want een telefoon is een kostbaar apparaat dat je dagelijks gebruikt. Dan wil je waarschijnlijk niet dat hij hapert en traag in gebruik is. Meer weten over alle specificaties en hardware van een telefoon? Dan weet je precies waar je bij het uitzoeken van een nieuw exemplaar op kunt letten. Handig voor als je nog niet weet wat één van de specificaties betekent.

De vijf beste goedkope smartphones
Elke onderstaande smartphone heeft een specifiek voordeel of een speciale mogelijkheid waardoor hij uniek in zijn prijsklasse is. De ene telefoon in deze lijst is niet zozeer beter dan de andere. Ze hebben stuk voor stuk goede hardware, zijn snel in gebruik en haperen niet.

LG G7 Fit: allure van een vlaggenschip
Simyo - goedkope smartphones_inline_LG G7 FitEind vorig jaar bracht LG een broertje uit van zijn toptelefoon van 2018, de LG G7 ThinQ. Deze LG G7 Fit heeft de allure van een toptelefoon: hij ziet er uit als een van de duurste toestellen en kan qua prestaties ook met de topmodellen van afgelopen jaar mee. En dat voor een scherpe prijs van 229 euro.

In de telefoon zit de krachtige Snapdragon 821-processor met een hoge kloksnelheid van 2,15 GHz. Daarnaast beschikt het toestel over een riante 4 GB werkgeheugen. Andere specificaties zijn ook indrukwekkend. Zoals het heldere Quad HD+-scherm van 6,1 inch met een zeer hoge resolutie van 3120×1440 pixels. Hierdoor kijk je video's in hoge kwaliteit.

Foto's schiet je in 16 megapixel en aan de voorkant zit een prima 8-megapixelcamera. Er is een vingerafdruksensor voor het snel en veilig ontgrendelen van je telefoon en de batterij is met 3000 mAh gemiddeld groot voor een telefoon met Quad HD+-scherm.

De belangrijkste eigenschappen van de LG G7 Fit:

6,1-inch Quad HD+-scherm
2,15 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 32 GB uitbreidbaar geheugen
16- en 8-megapixelcamera's
3000 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 228 euro
Honor 8X: supersnelle telefoon met grote batterij
Simyo - goedkope smartphones_inline_Honor 8XDe Honor 8X is een prijsgenoot van de LG G7 Fit. Hij is verkrijgbaar voor ongeveer 225 euro en komt qua specificaties redelijk overeen met de LG. Toch zijn er ook verschillen. Zoals bijvoorbeeld de batterij. Die is een stuk groter met een inhoud van 3750 mAh en dat resulteert in een veel betere batterijduur. Ook omdat het scherm een lagere resolutie heeft en dus zuiniger is.

Dit scherm is trouwens maar liefst 6,5 inch groot en heeft een prima Full HD+-resolutie van 2340×1080 pixels. De Kirin 710-processor heeft acht kernen en een maximale kloksnelheid van 2,2 GHz, wat vergelijkbaar is met de LG. Aan werkgeheugen is met 4 GB geen gebrek en de opslagcapaciteit is riant: 64 GB.

Honor schroomt niet om extra's in de 8X te plaatsen. Zo heeft het toestel een dubbele camera aan de achterkant die foto's maakt in 20 en 2 megapixel. De camera ziet diepte en zo is het mogelijk om achteraf de focus te bepalen. Ook de selfiecamera is dik in orde. Die schiet namelijk foto's in 16 megapixel. Verrassend veelzijdig voor een goedkope smartphone, die Honor 8X!

De belangrijkste eigenschappen van de Honor 8X:

6,5-inch Full HD+-scherm
2,2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar geheugen
20- en 2-megapixel hoofdcamera en 16-megapixel selfiecamera
Enorme 3750 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 223,99 euro
Xiaomi Mi 8 Lite: gigantisch veel werkgeheugen
Simyo - goedkope smartphones_inline_Xiaomi Mi 8 LiteWil je supersnel schakelen tussen apps? En selfies schieten in de hoogste kwaliteit? Overweeg dan zeker de Xiaomi Mi 8 Lite, die met recht een van de beste goedkope smartphones is. Het toestel kost 235 euro en in ruil daarvoor krijg je de hoeveelheid werkgeheugen van een absolute toptelefoon: 6 GB.

Hiermee kun je zoals gezegd ontzettend snel schakelen tussen apps. Ook na een paar jaar gebruik, als veel andere telefoons wat trager kunnen gaan voelen. Daarnaast heeft de telefoon een snelle Snapdragon 660-processor met een kloksnelheid van maximaal 2,2 GHz. Met de opslagcapaciteit zit het ook goed: dat is maar liefst 128 GB! Oftewel, nooit meer foto's of apps verwijderen vanwege ruimtegebrek.

Het scherm van deze goedkope smartphone is 6,26 inch groot en heeft een Full HD+-resolutie van 2280×1080 pixels. Foto's maken kun je gerust overlaten aan deze telefoon. Aan de voorkant zit een 24-megapixel selfiecamera en aan de achterkant zit een dubbele 12- en 5-megapixelcamera. Een nadeel heeft de telefoon ook: het uiterlijk en werking van Android is door Xiaomi aangepast en dat is misschien niet helemaal naar je wens.

De belangrijkste eigenschappen van de Xiaomi Mi 8 Lite:

6,26-inch Full HD+-display
2,2 GHz-octacoreprocessor
6 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar geheugen
24-megapixel selfiecamera
3350 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 197,59 euro
Nokia 2.1: snelle prestaties voor een prikkie
Simyo - goedkope smartphones_inline_Nokia 2.1Ook voor minder dan 100 euro kun je een goede goedkope smartphone vinden. Zoals de Nokia 2.1, die verkrijgbaar is voor ongeveer 95 euro. Het belangrijkste om te weten is dat dit een Android Go-toestel is. Android Go is een afgeslankte versie van Android dat speciaal is ontwikkeld voor goedkope smartphones met minder krachtige hardware.

Ook de Nokia 2.1 is dus een snelle smartphone voor zijn prijs. De hardware is zoals gezegd niet indrukwekkend, maar het toestel werkt wel gewoon soepel. Het scherm is redelijk groot, 5,5 inch, en heeft een prima HD-resolutie van 1280×720 pixels. De Snapdragon 425-processor klokt 1,4 GHz en in combinatie met Android Go zorgt dat ervoor dat apps snel en soepel werken.

Het toestel heeft 1 GB werkgeheugen, wat niet heel bijzonder is, en 8 GB opslagruimte. Dit kun je uitbreiden met een Micro SD-kaart. Foto's schiet je in 8 en 5 megapixel en de batterij van maar liefst 4000 mAH zorgt ervoor dat je niet elke dag je telefoon hoeft op te laden. Nee, tierelantijnen heeft de telefoon niet. En dat hoeft ook niet. Want met de Nokia 2.1 heb jij voor minder dan 100 euro een prima smartphone die elke cent dubbel en dwars waard is.

De belangrijkste eigenschappen van de Nokia 2.1:

5,5-inch HD-display
1,4 GHz-quadcoreprocessor
1 GB werkgeheugen en 8 GB uitbreidbaar geheugen
8- en 5-megapixelcamera
Gigantische 4000 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 96,19 euro
Motorola One
Simyo - goedkope smartphones_inline_Motorola OneDe Motorola One is een interessante goedkope smartphone omdat hij het Android One-keurmerk heeft. Hierdoor heb je een aantal belangrijke garanties. Bijvoorbeeld dat je minimaal tot twee jaar na zijn release de nieuwste Android-versie krijgt. En dat je sowieso drie jaar lang beveiligingsupdates ontvangt. Hierdoor is de Motorola One Power ook na een paar jaar nog snel in gebruik én goed beveiligd.

Het toestel kost 208 euro en in ruil daarvoor krijg je een toestel die optimaal presteert. Zo heeft het apparaat de snelle, maar zuinige Snapdragon 625-processor die 2 GHz klokt. Dankzij 4 GB werkgeheugen schakel je snel tussen apps en ook heb je met 64 GB lekker veel opslag tot je beschikking. De batterij is met 3000 mAh groot, zeker omdat het 5,9-inch scherm een HD+-resolutie van 1520×720 pixels heeft.

De Motorola One is een oerdegelijke telefoon. Een goedkope smartphone die absoluut in het rijtje thuishoort omdat hij op alle vlakken boven niveau is. Zo ook qua camera's. Aan de achterkant zit een dubbele 13- en 2-megapixelcamera en selfies schiet je in 8 megapixel. Ook heeft deze goedkope smartphone een vingerafdruksensor.

De belangrijkste eigenschappen van de Motorola One:

5,9-inch HD+-display
2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar geheugen
Android One
Grote 3000 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 188 euro
Alles op een rijtje
Wil je het nog even goed nalezen? Hieronder vind je een superhandig overzicht met alle pluspunten van de besproken telefoons. Kun je meteen zien welke het beste bij jou past.

Infographic vernieuwen

De drie beste goedkope smartphones van eerste helft 2018
Hieronder bespreken we de drie beste smartphones van de vorige keer. Dit zijn, ook een half jaar later, nog steeds toptelefoons voor hun verkoopprijs.

Xiaomi Mi A2: Goede camera en veel opslaggeheugen
goedkope smartphones xiaomi mi a2 sim only simyoMoet je smartphone niet alleen betaalbaar zijn, maar ook veel opslaggeheugen hebben? Dan is de Xiaomi Mi A2 een goede keuze. Het toestel kost ongeveer 185 euro en je krijgt 64 GB opslaggeheugen en 4 GB werkgeheugen tot je beschikking. Genoeg voor al je films én om snel te schakelen tussen apps.

De Xiaomi biedt erg veel voor zijn geld. Zo is de telefoon zeer dun en heeft 'ie een groot 5,99-inch Full HD+-breedbeeldscherm. Hij heeft de krachtige, maar energiezuinige Snapdragon 660-processor die 2,2 GHz klokt. Ook heeft 'ie een grote 3000 mAh-batterij.

Verder biedt de Xiaomi voor fotoliefhebbers heel veel. Aan de achterkant zit een dubbele camera die foto's schiet in 20 en 12 megapixel. Ideaal voor in het donker, mede dankzij het hoge diafragma van f/1.8. Voor selfies zit je ook goed, want aan de voorkant zit een 20-megapixelcamera. Daarmee kan de Xiaomi zich met de beste smartphonecamera's meten.

De belangrijkste eigenschappen van de Xiaomi Mi A2:

5,99-inch Full HD+-breedbeeldscherm
2,2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit
Dubbele 20- en 12-megapixelcamera en 20-megapixel selfiecamera
3000 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 167,80 voor 32 GB opslag, 175,99 euro voor 64 GB opslag
Samsung Galaxy A6+ (2018): Voor de selfieliefhebber
goedkope smartphones samsung galaxy a6 plus sim only simyoVind je de selfiecamera het belangrijkste onderdeel van je smartphone? Dan is de Samsung Galaxy A6+ (2018) de beste goedkope smartphone. Het toestel kost 208 euro en daarvoor krijg je misschien wel de beste selfiecamera van dit moment. Hiermee schiet je namelijk foto's in maar liefst 24 megapixel. Ongekend!

Ook verder biedt de Galaxy A6+ (2018) veel goeds. Het scherm is met 6 inch gigantisch, maar de schermranden zijn ontzettend dun. Mooi gedaan. Het is een Full HD+-scherm, dus de resolutie is ook dik in orde. Extra voordeel: het is een OLED-display, wat inhoudt dat 'ie een hogere helderheid, betere prestaties en hoger contrast heeft dan LCD-displays. Dat zie je niet zo snel voor deze prijs.

Met de Snapdragon 450-processor is het toestel wel iets minder krachtig dan bijvoorbeeld de Xiaomi Mi A2. Deze octacorechipset heeft een kloksnelheid van 1,8 GHz en dat is toch net iets lager. Verdere specificaties: 3 GB werkgeheugen, 32 GB aan opslag en een vingerafdruksensor. Foto's schiet je aan de achterkant met de dubbele camera in 16 en 5 megapixel. Tot slot de batterij. Die is enorm, met een inhoud van 3500 mAh.

De belangrijkste eigenschappen van de Samsung Galaxy A6+ (2018):

6-inch Full HD+-breedbeeldscherm met OLED-technologie
1,8 GHz-octacoreprocessor
3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag
24-megapixel selfiecamera
Gigantische 3500 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 208 euro
Wiko Lenny 5: Android Go-toestel met groot HD-scherm
goedkope smartphones wiko lenny 5 android go sim only simyoWil je niet meer dan 100 euro uitgeven aan een smartphone? Dan zijn Android Go-telefoons een goede keuze. Deze afgeslankte versie van Android is speciaal voor de goedkoopste smartphones gemaakt, zodat ook die toestellen gewoon snel in gebruik zijn.

Misschien wel de beste Android Go-telefoon van dit moment is de Wiko Lenny 5. Hij kost maar 89 euro en zijn meest bijzondere eigenschap: een HD-scherm met een breedbeeldverhouding van 18:9. Ideaal voor video's streamen en normaliter iets dat alleen duurdere telefoons hebben.

Verder zijn de specificaties van de Wiko Lenny 5 niet heel bijzonder. Maar dat hoeft met Android Go ook niet en ook gezien de prijs is dat geen schande. Sterker nog: de Wiko is elke cent waard. Hij heeft voor Android Go-begrippen met 16 GB veel opslaggeheugen en je schiet foto's in 8 en 5 megapixel, wat ook erg sterk is. Daarmee is de telefoon voor zijn geld ontzettend veelzijdig. De ideale instaptelefoon!

De belangrijkste eigenschappen van de Wiko Lenny 5:

5,7-inch HD-breedbeeldscherm
1,3 GHz-octacoreprocessor
1 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen
8- en 5-megapixelcamera
Grote 2800 mAh-batterij
Toestelprijs per 29 maart: 89,99 euro
Bekostig je nieuwe telefoon met de verkoop van je oude
goedkope smartphone kiezen besparenNeem je een nieuwe telefoon? Dan kun je deze misschien voor een deel bekostigen door je oude smartphone te verkopen. Lees snel tips hoe je dat aanpakt en waar je op moet letten. Het zou zonde zijn als je oude smartphone in een la verdwijnt, terwijl iemand anders er geld voor overheeft, toch? Succes!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling