Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Getest: Dit is de beste kleine systeemcamera

Wat is de beste kleine systeemcamera? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? NU.nl en de Consumentenbond geven antwoord.

Systeemcamera's zijn niet goedkoop. Het zijn camera's voor veeleisende fotografen, die gaan voor optimale fotokwaliteit en graag gebruikmaken van verschillende lenzen. Er zijn kleine systeemcamera's op de markt, maar ook grotere modellen. De kleine modellen zijn relatief compact, zodat je ze makkelijker mee kunt nemen.

De Consumentenbond test verschillende soorten fotocamera's op onder meer foto-, film- en videokwaliteit, bediening, resolutie en scherpte. Er zijn in totaal 164 camera's getest die op dit moment online verkrijgbaar zijn.

Van de 35 geteste kleine systeemcamera's komt een model van Sony als Beste uit de Test. Een camera van Panasonic is de Beste Koop.

Beste uit de Test: Sony FE 28-60mm F/4-5.6

Richtprijs: 2.195 euro (body en lens)
Testoordeel: 8,0
Optisch zoombereik: 2,14x
Sensorgrootte effectief: 44 millimeter
Vind de laagste prijs
Bekijk alle geteste kleine systeemcamera's
Kies de beste fotocamera voor jou
Deze fullframe-systeemcamera van Sony is aardig aan de prijs. Maar daar krijg je ook een hele goede camera voor terug. Wat opvalt is de grote sensor, die zorgt voor een hoge kwaliteit foto's.

Naast hoge fotokwaliteit is ook de videokwaliteit erg goed. De camera biedt uitstekende beeldstabilisatie. Hierdoor maak je eenvoudiger scherpe foto's. En ook de resolutie, scherpte, kleurweergave en het contrast zijn erg goed.

De behuizing is wat dikker dan andere compacte systeemcamera's. De grip is prettig en heeft een rubberen inleg. Hij heeft een uitstekende zoeker en aanraakscherm. Het scherm is goed te bedienen en is draaibaar. Dit is handig bij het maken van selfies.

Hij heeft veel functies, maar de menu's op het scherm kunnen soms wel wat ingewikkeld zijn. En de menuknop is ook wat onhandig geplaatst.

Beste Koop: Panasonic Lumix DMC-GX80 met Lumix G Vario / Asph Mega OIS

Prijs: 469 euro (body en lens)
Testoordeel: 7,3
Optisch zoombereik: 2,67x
Sensorgrootte effectief: 22 millimeter
Vind de laagste prijs
Bekijk alle geteste kleine systeemcamera's
Kies de beste fotocamera voor jou
Deze camera van Panasonic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding en is een stuk voordeliger dan de Sony. De camera is erg goed. Het zoombereik van de Panasonic is net wat groter dan die van de Sony, maar is nog steeds niet erg groot. Ben je op zoek naar een groot zoombereik, dan kun je kijken naar combinaties met andere lenzen.

Ten opzichte van de Sony lever je wel wat in op foto- en videokwaliteit. Maar de kwaliteit is nog steeds ruim voldoende. De beeldstabilisatie is uitstekend en de resolutie en scherpte zijn goed. Hij heeft zelfs dubbele beeldstabilisatie, zowel in de body als in de lens. De kleurweergave is helaas wel wat zwak.

De body oogt retro en voelt goed aan. De knoppen zijn slim geplaatst. Het scherm is goed leesbaar en is draaibaar. Ook de zoeker is goed.

In deze rubriek schrijven we wekelijks over huishoudelijke en technologische apparaten die door de Consumentenbond zijn getest. Dit is een samenwerking tussen de onafhankelijke redactie van NU.nl en de Consumentenbond.

De Consumentenbond test jaarlijks duizenden producten, samen met gekwalificeerde technici in gespecialiseerde laboratoria in binnen- en buitenland. De producten die getest worden, worden in de winkel gekocht, zodat deze niet vooraf worden gemanipuleerd door fabrikanten.

Nieuwe modellen worden zo snel mogelijk na introductie getest. Hoe snel dat is, verschilt per product. De Beste uit de Test is het product met het beste testoordeel. Dit kan ook een wat ouder model zijn, omdat een nieuwer model lang niet altijd beter is. De Beste Koop is het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling