Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dit zijn de vier bekendste hackersgroepen van dit moment

Hackers hebben in de afgelopen maanden talloze cyberaanvallen uitgevoerd, op bijvoorbeeld techbedrijven en de Russische overheid. Dit zijn op dit moment de vier bekendste groepen.

Anonymous
Voor veel mensen is dit waarschijnlijk het bekendste hackerscollectief. Anonymous bestaat vermoedelijk al sinds 2003 en is een internationale groep hackers. Ze voeren regelmatig digitale aanvallen uit op overheden, noemen zichzelf activisten en staan bekend om hun maskers.

Onlangs zou Anonymous de Russische overheid hebben gehackt, waardoor onder meer de website van het Russische ministerie van Defensie dagenlang uit de lucht was. Dit deden de hackers uit protest tegen de oorlog met Oekraïne. Eerder werden computersystemen van de Verenigde Staten en China onder vuur genomen.

REvil
REvil is een Russisch hackerscollectief. De groep wordt verantwoordelijk gehouden voor tal van grootschalige ransomwareaanvallen.

Daaronder zijn een cyberaanval op JBS, de grootste vleesverwerker ter wereld, en een aanval die het grootste oliepijpleidingbedrijf van de Verenigde Staten platlegde. Daarnaast zat de groep achter een hack bij Kaseya, een bedrijf dat softwarepakketten levert aan bedrijven over de hele wereld.

De Amerikaanse autoriteiten hebben de groep in oktober zelf gehackt en vervolgens offline gehaald. Daarna zijn zeker zeventien personen aangehouden omdat ze deel zouden hebben uitgemaakt van de groep. Of er nog overgebleven hackers zijn en onder welke naam zij opereren, is niet duidelijk.

Lapsus$
Dit hackerscollectief lijkt voornamelijk te opereren vanuit Zuid-Amerika. De groep dook eind vorig jaar op en richtte zich in eerste instantie op Portugeestalige doelwitten, waaronder het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid en het Portugese mediabedrijf Impresa.

In februari heeft Lapsus$ zijn focus verlegd naar grote techbedrijven. De hackers hebben inmiddels ingebroken bij onder meer softwaremaker Okta en techbedrijf Microsoft. Ook Samsung en chipfabrikant NVIDIA zijn door het collectief gehackt.

Wat Lapsus$ bijzonder maakt, is dat het collectief geen gebruik maakt van ransomware om instanties en bedrijven te hacken, schrijft Wired. De groep heeft tot nu toe alleen phishing als tactiek gebruikt.

Fancy Bear
Fancy Bear is een Russische hackersgroep die in verband wordt gebracht met het Kremlin. Volgens verschillende cybersecuritybedrijven wordt het collectief gesponsord door de Russische overheid. De hackers richten zich voornamelijk op regeringsorganisaties, militaire organisaties en veiligheidsorganisaties.

De groep wordt verantwoordelijk gehouden voor cyberaanvallen op onder meer het Duitse en Noorse parlement, het Witte Huis en de NAVO. De hackers zijn bekend van het hacken van e-mails om de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 te beïnvloeden.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling