Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dit zijn de leukste mobiele spelletjes van dit moment

Een potje voetbal spelen? Meedoen aan een Fortnite Battle Royal-gevecht? Of toch gewoon ouderwets puzzelen? Op je telefoon kun je de leukste smartphonegames spelen. De leukste zetten we op een rij!

De leukste mobiele spelletjes
leukste mobiele spelletjesIn de App Store van je telefoon staan ontelbare mobiele spelletjes. Te veel om allemaal op te noemen en de een is natuurlijk ook leuker dan de ander. Hoe vind je een toffe game? Wij helpen je graag een handje en gingen op onderzoek uit. Wat ons betreft vind je hieronder een paar van de leukste mobiele spelletjes!

Fortnite
Natuurlijk hoort de shooter Fortnite in dit lijstje te staan. Deze game is een van de populairste van het afgelopen jaar. En dan niet eens voor alleen je smartphone. Vooral de Battle Royal-spelmodus van Fortnite is ontzettend populair. Ook via de app. Hiermee word je samen met 99 andere gamers gedropt op een eiland. Het doel? Overleven! Wie als laatste overblijft, die wint. Spannend! Hoeveel MB kost Fortnite spelen? De app verbruikt ongeveer 60 MB per uur, dus met een kleine Sim Only internetbundel moet je wel op je verbruik letten.

Fortnite is gratis te downloaden voor iOS en biedt in-app aankopen. Voor Android is er een betaversie.

Real Racing 3
Een echte klassieker, zo kun je Real Racing 3 inmiddels wel noemen. Want ja, deze prachtige racegame kwam al in 2013 uit. Is 'ie dan niet gedateerd? Zeker niet. Ontwikkelaar EA komt namelijk heel vaak met updates aan het spel. Het resultaat? Het spel ziet er top uit en krijgt met elke update meer auto's en circuits. Aanrader voor de liefhebber van racespelletjes: dit is de beste gratis racegame die je zult vinden!

Real Racing 3 is gratis te downloaden voor Android en iOS en biedt in-app aankopen.

Grand Theft Auto: San Andreas
leukste mobiele spelletjes grand theft auto san andreasTussen de leukste mobiele spelletjes zitten ook betaalde games. Zoals Grand Theft Auto: San Andreas. Hierin speel je CJ, die in een achterbuurt in het fictieve Los Santos woont (gebaseerd op Los Angeles). Speel je missies? Of ga je op ontdekkingsreis in de ontzettend grote spelwereld. Aan jou de keuze! All we had to do is follow the damn train, CJ!

Grand Theft Auto kost 7,99 euro en is beschikbaar voor Android en iOS.

Alto's Odyssey
Niet zo van de gewelddadige of drukke games? Dan is Alto's Odyssey een van de beste mobiele spelletjes. Deze fantastisch mooi ontworpen game heeft alleen al dankzij zijn graphics een rustgevende sfeer. Het spel zelf is prachtig in al zijn eenvoud: leg met het poppetje op ski's het parcours af. Simpel, maar ontzettend vermakelijk. Leuke extra: het jezelf moeilijk maken met allerlei trucjes tijdens het springen. Ga voor goud!

Alto's Odyssey kost 5,49 euro voor iOS en is gratis (met in-app aankopen) beschikbaar voor Android.

Warhammer 40000 Freeblade
Wie kent Warhammer nog? Vroeger bouwde je je eigen Warhammer-soldaten. Dat kan nog steeds, maar inmiddels kun je ook mobiele spelletjes van Warhammer spellen. Zoals Warhammer 40000 Freeblade. Een echte aanrader, want hiermee kun je via Augmented Reality hele veldslagen uitvechten op de keukentafel. En dat zit er érg leuk uit!

Warhammer 40000 Freeblade is gratis te downloaden voor Android en iOS en biedt in-app aankopen.

Monument Valley
Een ontspannende speurtocht: zo kun je Monument Valley het beste samenvatten. Je speelt prinses Ida en moet met haar in ingewikkelde doolhoven van A naar B zien te komen. En nee, dit zijn geen typische doolhoven, maar surrealistische werelden die doen denken aan het werk van M.C. Escher, waarin je zelf kunt sleutelen aan de route. Dat moet zelfs, want anders kom je niet bij het einde. Een mobiel spelletje om 'zen' van te worden!

Monument Valley kost 2,49 euro voor Android en iOS, Monument Valley 2 kost 5,49 euro voor Android en iOS.

Maginary
Een mobiel spelletje waarbij je ook in de echte wereld in actie moet komen? Dat is wat Maginary zo speciaal en leuk maakt. Het spel presenteert zich als een roman (inderdaad, een boek) waarbij je communiceert met de hoofdrolspelers. Fictie en werkelijkheid overlappen elkaar dus. Daarnaast moet je zowel in de digitale als echte wereld handelingen uitvoeren om verder te komen in dit boek. Heel origineel. Neem gerust een kijkje hoe dat werkt:

Samorost 3
Ook Samorost 3 is een magisch mobiel spelletje waarin je verschillende puzzels moet oplossen in een surrealistische spelwereld. . Het draait allemaal om het schattige diertje Gnome. Wanneer een magische fluit vlakbij zijn huis valt, besluit hij uit te zoeken waar deze vandaan kwam. En daar begint jullie reis. Niet zomaar een reis, want je komt terecht op verschillende planeten. Het spel is ontzettend goed ontworpen. Niet alleen de puzzels in het spel zitten hartstikke slim in elkaar, ook de ontworpen spelwereld zelf is een lust voor het oog.

Samorost kost 4,99 euro op Android en 5,49 euro op iOS.

Evoland
evoland mobiele spelletjesEen combinatie van allerlei spelvarianten: dát is wat Evoland 1 (en Evoland 2) zo bijzonder maakt. Ontwikkelaar Playdigious noemt de games een reis door de tijd van spelletjes. Zo begin je in 2D en kun je het spel na een tijdje in 3D spelen. Ook speel je verschillende soorten gamemethodes: van 'first person shooter' tot puzzels en gevechten waar je om de beurt aan zet bent.

Evoland kost 99 cent en is beschikbaar voor Android en iOS. Uitgespeeld? Dan is Evoland 2 een aanrader. Deze game kost 4,99 euro en is beschikbaar voor Android en iOS.

Vainglory
Live online gamen tegen een heleboel andere spelers? Dat kan niet alleen met Fortnite, maar ook met Vainglory. Deze fantasy game heeft verrassende wapens en leuk is dat je in teams speelt. Je kunt dit spel met je eigen vrienden spelen, maar ook met willekeurige mensen op het internet. Wie weet leer je nog een leuk spelmaatje kennen!

Vainglory is gratis beschikbaar voor Android en iOS en biedt in-app aankopen.

Mobiele spelletjes kopen, hoe doe je dat?
hoe koop je mobiele spelletjesZoals je ziet staan er in onze lijst van leuke mobiele spelletjes ook een aantal betaalde games. Deze spelletjes betaal je vooraf en hebben als voordeel dat ze geen advertenties hebben. Zo kun je lekker blijven gamen zonder onderbrekingen. Gratis spelletjes hebben vaak reclame en in-app aankopen waarmee je deze reclame kunt uitzetten, of waarbij je bijvoorbeeld een snellere raceauto of beter wapen koopt. Ga je een spel kopen? Dit kun je gewoon betalen met iDEAL: wel zo vertrouwd en veilig.

Mobiele spelletjes en dataverbruik, hoe zit dat?
mobiele spelletjes dataverbruikPer mobiel spelletje verschilt het hoeveel data je verbruikt. Natuurlijk kost het downloaden van een spel uit de app store data. Je doet er dus goed aan dit via wifi te doen, anders is het zonde van de MB's uit je Sim Only internetbundel. Per app verschilt het dataverbruik. Sommigen gebruiken geen data, omdat ze niet online plaatsvinden. Een voorbeeld hiervan is Monument Valley. Andere games werken alleen online, zoals Vainglory en Fortnite. Deze apps gebruiken dus wél data. Let in dat geval goed op je dataverbruik via de Mijn Simyo app. Op die manier hou je je verbruik goed in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Deel je leukste mobiele spelletjes
Mobiele spelletjes houden ons met z'n allen druk bezig. Leuke feitjes over mobiele spelletjes? Nederlanders geven er elk jaar 150 miljoen euro aan uit. Wie weet ook aan een van de bovenstaande games? Elk half jaar delen we met jou onze leukste mobiele spelletjes. Heb je nog suggesties? Laat het weten in de reacties, wie weet staat jouw favoriet er dan straks ook tussen!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling