Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Opnieuw harde klap voor bitcoin: gezakt onder 20.000 dollar

Opnieuw een harde klap voor de bitcoin. De waarde van de munt keldert al maanden en vandaag werd een nieuwe psychologische grens geslecht. De munt wordt nu voor minder dan 20.000 dollar verhandeld. Ongeveer een half jaar geleden was de munt nog 68.000 dollar waard, een gigantisch verschil.

Er zijn meerdere oorzaken die de onzekerheid op de markt aanwakkeren en de waarde onder druk zetten.

De inflatie loopt op waardoor centrale banken de rente verhogen. Daar wordt geld lenen duurder van, en dus vloeit er minder geld naar crypto's. Bovendien worden minder risicovolle beleggingen, zoals obligaties, daardoor relatief interessanter.

Mensen die vorig jaar in de munt stapten, zagen inmiddels tweederde van hun geld verdampen. Mensen die voor december 2020 zijn ingestapt staan nog wel in de plus. Zo was de bitcoin in september van dat jaar iets meer dan 10.000 dollar waard.

Transacties bevroren
De onzekerheid onder cryptobeleggers wordt ook gevoed door door de problemen bij cryptobank Celsius. Bij dat bedrijf kun je bitcoins lenen en uitlenen. Maar het bedrijf heeft op 13 juni alle opnames en overdrachten via hun eigen platform gepauzeerd.

Als aanleiding wijst het bedrijf naar 'extreme marktomstandigheden'. Het bedrijf moet zijn bezittingen beschermen, schreef het in een toelichting. Alleen door alle transacties te bevriezen, kan Celsius voldoen aan zijn verplichtingen.

Vijf dagen later kunnen klanten nog steeds niet bij hun digitale geld, wat voor extra paniek in de markt zorgt. "Ons team werkt de klok rond hard om aan onze verplichtingen te voldoen. We zullen de community en onze klanten blijven updaten als en wanneer dit nodig is," meldde het bedrijf drie dagen geleden op haar site, in antwoord op de vraag wanneer mensen weer bij hun geld kunnen.

Er spelen ook problemen bij andere cryptobedrijven en die leiden mogelijk ertoe dat investeerders het vertrouwen verliezen. Vorige maand kreeg dat vertrouwen in digitale valuta een tik door de ineenstorting van cryptomunt Terra.

Luna
Terra is een stablecoin, die munt werd door veel cryptobeleggers gebruikt als tussenstop bij het wisselen van verschillende cryptomunten.

Normaal gesproken moet die munt een vaste waarde hebben. Maar de cryptomunt TerraUSD was gekoppeld aan de Luna. De waarde van die munt klapte onderuit, waardoor ook de TerraUSD ineens veel minder waard was en onbruikbaar werd als tussenstop.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling