Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Officieel: Samsung lanceert de Z Flip 4 en Z Fold 4 op 10 augustus

Klaar voor de Samsung Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4? Samsung zal de toestellen op 10 augustus introduceren, blijkt ditmaal uit de officiële Unpacked-aankondiging.

Middels een cryptische puzzel heeft Samsung op Twitter het Unpacked-evenement op 10 augustus aangekondigd. Via een drietal afbeeldingen laat de fabrikant zijn fans achterhalen wanneer het de high-end Galaxy Z 4-serie telefoons onthult. Worden alle elementen juist ontrafeld, dan verschijnt de lettercombinatie 08102022, wat neerkomt op 10 augustus 2022. Daarmee wordt het gerucht dat Jon Prosser en Evan Blass eerder verspreidde over Unpacked eindelijk bevestigd.

Samsung Unpacked-lanceringen
Van het aanstaande Samsung Unpacked-evenement wordt met name verwacht dat Samsung zijn Z Flip en Z Fold-reeksen gaat vernieuwen. Mogelijk gaat het om de Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4; twee vouwbare smartphones die volgens eerdere geruchten vrijwel gelijk zullen zijn aan de Z Flip 3 en Z Fold 3. Beide toestellen waren eerder al zichtbaar op gelekte renders.

Ook verwacht men dat Samsung de Galaxy Watch-lijn voorziet van een tweetal nieuwe horloges. Er wordt specifiek gewacht op de Galaxy Watch 5 en 5 Pro, respectievelijk de opvolgers van de Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic. Voor de smartwatches geldt dat ze naar verwachting kunnen opladen met 10 watt, tegen 5 watt op eerdere generaties. Ook draaien ze op de nieuwste Wear OS-versie: 3.5, met One UI Watch 4.5 daarbovenop.


Lees ook: ‘Samsung Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4 zijn klaar voor Unpacked’
Tot slot wordt tijdens het evenement meer informatie verwacht over de Galaxy Buds Pro 2. Nadat Samsung begin 2021 met zijn eerste AirPods Pro-concurrent op de proppen kwam, lijkt het tijd om zijn opvolger voor te stellen. Onbekend is welke vernieuwingen Samsung doorvoert. Eerder is enkel bekend geworden dat de oortjes verkrijgbaar zullen zijn in Zenith White, Zenith Bora Purple en Zenith Graphite.

Beschikbaarheid in België
Details over de beschikbaarheid van de verschillende producten in België zijn nog niet gekend. Dat geldt ook voor de prijzen die Samsung zal aanrekenen. Naar verwachting verschijnen de producten rond eind augustus in de winkelschappen, dat maakte geruchtenmaker Jon Prosser eerder bekend.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling