Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Samsung Galaxy Z Fold 4 & Z Flip 4: prijs, datum, nieuws & geruchten

Samsung zal binnenkort de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 gaan lanceren. Hier lees je alles wat je moet weten over de aankomende foldables.

Met de huidige generatie Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 wist Samsung zijn eerste commerciële succes te halen met de vouwbare productlijn; 10 miljoen stuks gingen in 2021 over de toonbanken. Een statistiek die Samsung met zijn aankomende foldables ongetwijfeld snel zal willen verbeteren. We blikken in dit artikel vooruit op wat we van de Samsung Galaxy Z Fold 4 en Galaxy Z Flip 4 mogen verwachten.

Lees hier onze uitgebreide review van de Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4: alles wat we al weten
Lanceringsdatum
Samsung heeft de datum van zijn volgende Unpacked-evenement inmiddels bevestigd voor 10 augustus. Naast de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 zal Samsung op die dag waarschijnlijk ook uitpakken met de smartwatch Galaxy Watch 5 en de Galaxy Buds Pro 2. Vermoedelijk zullen de nieuwe toestellen dan vanaf eind augustus te koop zijn in België en Nederland.

Prijs
Dat zal wat de Galaxy Z Flip 4 betreft wellicht aan een hogere prijs zijn dan dat we vorig jaar bij lancering voor de Z Flip 3 moesten betalen. Volgens de geruchten zou de Z Flip 4 starten op een prijs van 1080 euro voor het basismodel met 128 GB opslagruimte, een prijsstijging van 30 euro. Stijgende inflatie, je kent het ondertussen wel. De versie met 256 GB zal je zelfs 160 meer kosten dit jaar. Ook komt er voor de Z Flip 4 voor het eerst een configuratie met 512 GB, die 1280 euro gaat kosten.

Over de Galaxy Z Fold 4 gaan voorlopig nog geen prijsgeruchten rond. Maar als Samsung dezelfde prijsstijging gaat hanteren, dan zouden we voor de goedkoopste uitgave een flinke 1800 euro moeten betalen. Samsung heeft wel nog niets formeel gecommuniceerd over de prijzen van zijn nieuwste smartphones.

Design & specificaties: weinig grote vernieuwingen
De Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 zullen er, als we de geruchten mogen geloven, zeer herkenbaar uitzien. Samsung zou geen al te grote designaanpassingen hebben aangebracht. De Galaxy Z Fold 4 komt met een 6,2” coverscherm en als je de smartphone openvouwt, heb je een 7,6” AMOLED-display ter beschikking dat met een stylus kan worden bediend. De Z Flip 4 heeft een 6,7” display als hij opengevouwen is, in dichtgeklapte modus heb je een 2,1” coverscherm waar je notificaties op kan ontvangen. Voor alle schermen geldt dat ze een 120 Hz-verversingsfrequentie hebben.

Ook onder de motokap blijven de specificaties vergelijkbaar met wat we in de huidige generatie te zien krijgen. Samsung behandelt zijn foldables als vlaggenschepen en dus moeten ze ook een vlaggenschipwaardige processor krijgen. Dat is net zoals bij de S22-reeks de high-end Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. De Z Flip 4 komt in configuraties met 128 GB, 256 GB en 512 GB interne opslag gekoppeld aan 8 GB RAM. Z Fold 4 heeft dezelfde configuraties maar dan standaard met 12 GB RAM. Ook over de batterijcapaciteit van de telefoons is al het een en ander gelekt, met een 3.700 mAh exemplaar voor de Z Flip en 4.400 mAh in de Z Fold.

Voor al deze geruchten geldt dat we ze nog wel even met een korreltje zout moeten nemen tot de officiële lancering van de smartphones. We zullen dit artikel in de aanloop naar het Unpacked-evenement regelmatig bijwerken met nieuwe informatie.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling