Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Gerucht: Nothing werkt aan Lite-variant van Phone (1)

Nothing pakt mogelijk door met een tweede smartphoneonthulling van het jaar, met de Phone (1) Lite. Naar verluidt zou dit toestel 24 procent goedkoper zijn dan de midrange Phone (1).

Nothing begon zijn reis vorig jaar met de uiterst betaalbare Ear (1) draadloze oortjes. Het bedrijf wist menig concurrent te verrassen met de prijs-tot-prestatieverhouding. Ook met de Nothing Phone (1) laat de Britse fabrikant zien een competitief product te kunnen lanceren tegen een scherpe prijs. Die prijs komt later dit jaar mogelijk zelfs nog wat lager te liggen. The Mobile Indian schrijft dat Nothing, in navolging van zijn Phone (1), werkt aan de Phone (1) Lite.

Nothing Phone (1) Lite
Volgens de publicatie wordt de smartphone mogelijk al in oktober uitgebracht. Dat het een opvolger zou kunnen zijn van de Nothing Phone (1), is daarmee alvast uitgesloten. Een Lite-variant blijft wel – met enige vraagtekens over het lanceringsmoment – een optie. Wel is het nog de vraag of zo’n Lite-variant nog in oktober onthult kan worden met Nothing’s gekende lanceringsstrategie. Bij de Phone (1) begon het bedrijf in februari met het versturen van teasers, terwijl de lancering pas op 12 juli plaatsvond.

Ook staan er nog verschillende vraagtekens bij de verschillen tussen de Phone (1) en Phone (1) Lite. Volgens de publicatie wil Nothing op beide smartphones een vergelijkbare ervaring bieden. Daarvoor zou de startup van ex-OnePlus CEO Carl Pei onder andere het 6,5 inch 120 Hz AMOLED-scherm, de Snapdragon 778G+ chipset en de dual 50 MP-camerasensoren direct overnemen op de Lite. Om de kosten te drukken neemt de fabrikant mogelijk afscheid van de Glyph-interface en de mogelijkheid om draadloos te laden.


‘24 procent goedkoper’
Ondanks de beperkte wijzigingen, leveren deze aanpassingen mogelijk een kostenbesparing op van 24 procent. Naar verluidt zou de Phone (1) Lite namelijk 316 dollar kosten in India, terwijl de Phone (1) momenteel omgerekend 420 dollar kost. De publicatie spreekt daarbij specifiek over een Indiase onthulling van de Lite-variant. Onduidelijk is of het Britse bedrijf plannen zou hebben het toestel in Europa op de markt te brengen.

Lees ook: Opinie: Nothing vist nog te graag in de OnePlus-vijver
Nothing heeft ondertussen tegenover de publicatie het bestaan van de smartphone ontkend. Hoewel dat niet per se hoeft te betekenen dat de Phone (1) Lite werkelijk niet bestaat, is het wel van belang deze informatie met een korrel zout te nemen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling