Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Apps van de week: Een gigantische wereld en een bijzondere rekenmachine

Een nieuwe chatapp die je leven níét overneemt en rekenmachine waarin je ook aantekeningen kunt maken. Dit zijn de apps van de week.
Door onze techredactie
Noah's Heart
De maker van Noah's Heart wil gamers een gigantisch spel zonder grenzen bieden. Je loopt rond op een futuristische en fantasieplaneet en kunt daadwerkelijk over de hele globe lopen. Je komt dus nergens een onzichtbare beperking tegen waar je niet langs kunt. Samen met je vrienden kun je allerlei omgevingen ontdekken: van ijzige bergtoppen tot middeleeuwse kastelen.

De game is gratis te downloaden en al immens populair. Voordat het spel vorige week uitkwam, hadden al acht miljoen mensen zich ervoor ingeschreven. Pas wel altijd op met dit soort gratis spellen, want in de app zelf kun je genoeg geld uitgeven. De game is prachtig mooi, maar je hebt er wel een redelijk nieuwe telefoon voor nodig.

Woice
We hebben al een hoop chatapps die vaak om je aandacht vragen, maar Woice wil zich onderscheiden door juist minder aandacht op te slokken. Je krijgt namelijk geen opdringerige notificaties op je telefoon, maar ziet nieuwe berichten alleen als je zelf Woice opent. De ontwikkelaars noemen dat asynchrone communicatie.

De app is vooral gericht op audioberichten en biedt de mogelijkheid om die gesproken berichten te laten transcriberen. Je hoeft dus niet per se naar de audio te luisteren, maar kunt ook de uitgeschreven tekst lezen.

De app is vooral bedoeld voor werk. Tijdens werktijd ben je bereikbaar, maar als je werkdag erop zit, zie je je berichten alleen als je daar zelf voor kiest. Ook zou Woice bijvoorbeeld lange vergaderingen kunnen vervangen, omdat mensen tegen elkaar kunnen praten wanneer ze daar de tijd voor hebben.

Qlate
Je zou misschien denken dat zoiets simpels als een rekenmachine niet meer verbeterd kan worden, maar de makers van Qlate proberen het toch. De app kan zeer complexe berekeningen uitvoeren, waar je ook notities bij kunt zetten.

Het ziet er op het eerste gezicht een beetje ingewikkeld uit: als een combinatie van een Excel-sheet vol formules en een gewone rekenmachine. Maar als je het doorhebt, kun je allerlei variabelen en wiskundige formules gebruiken om bijvoorbeeld je huishoudboekje bij te houden. Wat geef je allemaal uit aan huur, streamingdiensten of andere abonnementen?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling