Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

YouTuber publiceert hands-on met niet verschenen Google Pixel 7

Google onthulde begin dit jaar het bestaan van de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Verdere details werden niet onthuld door de zoekgigant. Ditmaal verschijnen ze in een hands-on van Unbox Therapy.

Nadat we de smartphones eerder in het wild zagen verschijnen, krijgen we ditmaal een uitgebreide hands-on met de Pixel-toestellen. Unbox Therapy zegt in de video zijn handen gelegd te hebben op twee ontwikkelaarsversies van de Pixel 7-serie. Dit wordt bevestigd in het bootloadermenu, waarin we de revisienummers van de smartphones – in beide gevallen EVT1.1 – terugvinden. EVT staat hier voor Engineering Verification Test, wat erop duidt dat ze zijn geproduceerd om functies van de Pixel 7-serie te testen.

Google Pixel 7 en 7 Pro
Uit het bootloadermenu blijkt verder dat de Pixel 7 8 GB RAM en 128 GB opslag bevat, terwijl Google de Pixel 7 Pro voorziet van 12 GB RAM en 256 GB opslag. Verdere details over de telefoon zijn helaas niet beschikbaar in het bootloadermenu en de ontwikkelaarsversies zijn niet voorzien van een OS. In de hands-on gaat Unbox Therapy dan ook vooral in op de verschillen tussen de Google Pixel 7- en de voorgaande Pixel 6-serie.

Lees ook: ‘Google Pixel 7-serie krijgt smartphone met keramieken behuizing’
Uit deze vergelijking blijkt dat de Google Pixel 7 met 195 gram lichter is dan de Pixel 6, die 205 gram weegt. Ook is de telefoon in de lengte en breedte licht gekrompen. Van de lengte worden tijdens de hands-on geen getallen genoemd. De breedte van de Pixel 7 valt volgens Unbox Therapy uit op 73,2 mm, tegen 74,9 mm op de Pixel 6. Het verschil qua formaat zou onder andere het resultaat zijn van het verkleinen van schermranden. Verder zou het scherm ook kleiner uitvallen, tussen de 6,2 en 6,4 inch – terwijl de Pixel 6 een 6,4 inch scherm heeft – dat wist OnLeaks eerder dit jaar te melden.

De afmetingen van de Google Pixel 7 Pro en Pixel 6 Pro zijn nagenoeg gelijk aan elkaar. Onbekend is of Google aanpassingen heeft doorgevoerd aan het scherm(formaat) van de Pro-versie. Eerder lekte uit dat Google voornemens is exact dezelfde schermpanelen te gebruiken in de Pixel 7 en 7 Pro. Dat was uiteraard een gerucht en is daarmee verre van zeker, maar gezien de kleine aanpassingen in de behuizingen van beide smartphones, lijkt het wel een reële optie.

Lancering in oktober
Verwacht wordt dat Google de Pixel 7 en 7 Pro in oktober lanceert. Mogelijk keert Google in oktober terug met zijn Made by Google-lanceringsevenement. Voor degene die graag een Pixel-telefoon willen aanschaffen in België of Nederland, wordt ook dit jaar weer een teleurstelling. De smartphones komen hier naar verwachting niet beschikbaar, met uitzondering van grijze import, evenals directe verkoop via Fnac.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling