Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

QuietComfort Earbuds II gelekt: is dit de volgende AirPods Pro-concurrent?

Twee jaar na de introductie van de eerste generatie QuietComfort Earbuds ziet het ernaar uit dat Bose een vernieuwde versie van zijn premium oordopjes zal uitbrengen.

In september 2020 ging Bose de concurrentie aan met merken als Apple, Sony en Sennheiser in de strijd om de beste draadloze oordopjes met active noise cancelling (ANC). Active Noise Cancelling is de functie waarmee hoofdtelefoons en oordopjes a.h.v. ingebouwde microfoons omgevingsgeluid weten weg te filteren. Daardoor hoor je alleen nog je eigen muziek. De technologie was geen onbekend terrein voor Bose, ze maakten namelijk al jaren hoofdtelefoons met dezelfde techniek.

Zo was de QuietComfort productlijn op dat moment al erg succesvol dankzij de erg populaire hoofdtelefoons zoals onder andere de QuietComfort 35 II. Dankzij de QuietComfort Earbuds werd het voor het eerst mogelijk om te genieten van Boses uitstekende ANC-technologie in een paar volledig draadloze oordopjes.

Nieuwe Bose QuietComfort Earbuds
Nu lijkt er met de QuietComfort Earbuds II een vervolg te komen op de succescombinatie. De formule blijft dezelfde: een paar volledig draadloze oordopjes met ANC. Wat lichtjes verandert, is het ontwerp. Uit de eerste beelden die we te zien kregen via WinFuture, kunnen we afleiden dat de vernieuwde oordopjes wat compacter zullen zijn. Het originele ontwerp kreeg al een uitzonderlijke 5-sterren beoordeling op WhatHifi voor zowel comfort, geluids- als bouwkwaliteit. Een van de weinige puntjes van kritiek was echter dat de oordopjes niet zo compact waren als de populaire AirPods Pro. Daar lijkt Bose nu aan gewerkt te hebben.

Veel andere vernieuwingen hebben we voorlopig nog niet kunnen afleiden uit de gelekte informatie. We gaan ervan uit dat de oordopjes net zoals de eerste generatie zullen beschikken over prima geluidskwaliteit en uitstekende ANC. Verder vermeldt onze bron opnieuw een batterijduur van ongeveer 6 uur (net zoals de eerste generatie) en een oplaadcase met USB-C aansluiting en de mogelijkheid tot draadloos opladen die de oordopjes van 12 uur extra batterij kunnen voorzien.

Lees ook: Bose QuietComfort 45 vs. Apple AirPods Max review: welke kies je?
De oordopjes zullen opnieuw beschikken over Touch functies die je ook zou kunnen controleren vanuit de app. In die app is het trouwens ook mogelijk om verschillende equalizers in te stellen. De prijs die op dit moment wordt genoemd, is 299 dollar en hoogstwaarschijnlijk hetzelfde getal voor de Europese markt.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling