Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

‘Microsoft komt met makkelijkere namen voor Windows 11 updates’

Microsoft lijkt eindelijk de naamgeving van Windows-updates te veranderen. Zeg maar vaarwel tegen 22H2 of Fall Creators Update en hallo tegen Windows 11 2022 Update.

Microsoft introduceerde met de komst van Windows 10 een nieuwe updatestrategie. Voortaan zou de softwaregigant tweemaal per jaar updates uitrollen. Die strategie werd vastgehouden, maar een vaste naamgeving voor de grote updatebundels is er nooit gekomen. Hierdoor werd vrijwel ieder jaar een nieuwe naamgeving bedacht, waaronder Windows 10 May 2021 Update, Windows 10 21H2 of Windows 10 Fall Creators Update. Er lijkt gelukkig licht aan het einde van de tirade-tunnel; volgens Twitter-gebruiker XenoPanther stapt Microsoft namelijk over op een versimpelde naamgeving.

Windows 11 2022 Update
Mogelijk zou Microsoft voor de aanstaande Windows 11 22H2-versie overstappen naar een nieuwe naamgeving, specifiek Windows 11 2022 Update, ontdekte de Twitteraar. XenoPanther wist die informatie te herleiden uit de Get Started-app die gebundeld is bij de Windows-update. Onduidelijk is of het hierbij gaat om een placeholder voor de definitieve naam, of dat Microsoft deze naam werkelijk wil aanhouden bij de aanstaande update. Dat laatste zou erop kunnen wijzen dat de softwaregigant zijn naamgeving-strategie voor updates wil vereenvoudigen.

Zo’n vereenvoudigde naamgeving is enkel werkbaar als Microsoft van plan is minder updates te lanceren gedurende het jaar. Mogelijk maakt dit onderdeel uit van Microsofts plan om voortaan elke drie jaar een nieuwe Windows-versie te lanceren. Volgens die strategie zou Microsoft werken aan de lancering van Windows 12 in 2024. Ondertussen zou Microsoft de 23H2-update van de kaart hebben geschrapt, en krijgen we vermoedelijk enkel nog een 23H1-update het aankomende jaar.

Lees ook: Zo leeg je de cache in Windows 10 en 11
Er wordt daarnaast gesproken over een verschuiving van functie-updates uit grotere halfjaarupdates naar kleinere, regelmatige updates. Hiermee wil het voorkomen dat updates blijven wachten op een grote update, terwijl ze eigenlijk al klaar zijn om naar consumenten uitgerold te worden. Microsoft is mogelijk van plan die strategie vanaf 2023 toe te passen. Wat dit betekent voor de H-versie-updates, is niet bekend.

Aanstaande Windows-update
Onzekerheden daargelaten: naar verwachting wordt de eerstvolgende Windows 11 update op 20 september uitgerold. De 22H2 update bevat onder andere een nieuw taakbeheer-paneel, de drag en drop-functie om bestanden in apps te openen en een Live-captions functie om spraak uit bijvoorbeeld video- en audiobestanden direct in tekst te kunnen omzetten.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling