Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Roadmap voor Google Pixel gelekt tot en met 2025

Dankzij een lek weten we al wat te verwachten voor de Google Pixel in 2023, 2024 en 2025. Vooral de eerste vouwbare Pixel is noemenswaardig.

Het lek kwam van een “anonieme, maar betrouwbare” bron die het nieuws naar Android Authority bracht. Hoewel de zekerheid van een lek niet altijd even groot is, lijkt dit stappenplan voor de komende Google Pixel-releases niet vergezocht. Volgens de lekker zou veel ook afhangen van het succes van bepaalde producten. We overlopen het traject voor 2023, 2024 en 2025 even.

2023: Google Pixel 7a, Pixel Fold en Pixel 8
Volgend jaar gaat van start met twee Pixels onder de codenamen “lynx” en “felix”. We weten dat die codenamen bestemd zijn voor respectievelijk de Pixel 7a en de Pixel Fold. De 7a werd al verwacht op het Google I/O-evenement in april of mei, gezien de a-versies van de Pixel zowat altijd rond die tijd uitkomen. Het is nog niet zeker wat er anders zal zijn aan de 7a tegenover de 6a.

Lees ook: Nieuwe features voor Google Pixel smartphones en watch
Daarnaast komt op datzelfde moment waarschijnlijk ook de Pixel Fold uit. Die werd ook al de Pixel Notepad genoemd, maar zal waarschijnlijk toch als Pixel Fold uitgebracht worden. De kost van de telefoons kon ook al prijsgegeven worden door de lekker. Waarschijnlijk zal de Pixel 7a evenveel kosten als de 6a, 449 dollar oftewel 422 euro. De Fold zal 1799 dollar, omgerekend 1692 euro, kosten. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy Z Fold 4 kost zowat evenveel, 1799 euro.

Later op het jaar zou dan de Pixel 8 en 8 Pro volgen, onder de codenamen “shiba” en “husky”. Volgens het lek zal er aan deze toestellen weinig veranderen tegenover de 7-reeks. De Pixel 8 zou wel kleiner zijn dan de 7, maar de 8 Pro blijft even groot. De Pixel 8-reeks wordt wel verwacht met de “zuma”-processor, oftewel de Tensor G3.

2024: Pixel 8a, Pixel 9 en volgende foldable?
Het traject voor 2024 is meer afhankelijk van hoe de verkoop in 2023 zal verlopen. Zo staat de Pixel 8a (met codenaam “akita”) gepland, maar enkel als de 7a het goed doet. Mogelijk wordt de 8a anders geschrapt, of uitgesteld naar 2025. Daarmee zou Google voor een tweejaarlijkse release van de a-serie gaan. Als de Pixel 8a al uitkomt, zal deze waarschijnlijk 499 dollar of 469 euro gaan kosten. Ook onzeker is Googles plan voor een tweede foldable. Als die uitkomt, zal dat waarschijnlijk in 2024 zijn, maar Google wacht logischerwijze de resultaten van de eerste Pixel Fold af.

In het najaar van 2024 komt hoe dan ook de Pixel 9-serie uit. Alleen zal deze reeks uit drie toestellen bestaan in plaats van twee. Dat derde model zou een kleiner Pro-model betreffen, met een grootte van 6,3 inch (“caiman”) in plaats van 6,7 inch (“komodo”). Verdere details blijven onduidelijk, maar Google wil duidelijk Apples iPhone-strategie volgen. De Pixel 9-reeks zou ook de “redondo” of Tensor G4-processor krijgen.

2025: Meerdere opties
De opties voor Googles schema in 2025 liggen nog iets breder open, afhankelijk van de voorgaande marktprestaties. Mogelijk zou er een clamshell-versie van de Pixel komen, zoals een Samsung Galaxy Z Flip dus. In dat geval mogen we die in het najaar van 2025 verwachten, tezamen met waarschijnlijk de Pixel 10. Ook het grotere en het kleinere Pro-model zouden terugkeren.

Laat Google de clamshell-uitvoering voor wat het is, zullen er in 2025 waarschijnlijk een totaal van vier niet-foldables uitkomen. Dan zou de reguliere Pixel ook een kleinere versie krijgen. Of er dan nog een 9a of een andere foldable uitkomt, blijft onzeker.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling