Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Apps van de week: Je favoriete contacten sneller vinden

Je recente en favoriete contacten snel gevonden en een abonnement op Snapchat cadeau doen. Dit zijn de apps van de week.
Google Contacten
Veel Android-gebruikers slaan telefoonnummers en andere contactgegevens op in de app Google Contacten. Deze gegevens worden dan gesynchroniseerd met de cloud en kunnen daardoor makkelijk naar een ander toestel worden overgezet. De app krijgt niet vaak updates, maar nu is er een geheel nieuw tabblad toegevoegd.

In dit Hoogtepunten-tabblad vind je de mensen die je hebt ingesteld als favoriet. Daarnaast zijn hier contacten te vinden waar je recentelijk naar hebt gekeken en die je onlangs hebt toegevoegd.

Hoogtepunten is het derde tabblad voor de app en staat in het midden. Het linkertabblad is voor de alfabetische lijst met contacten. Het rechtertabblad geeft je tools om dubbele contacten samen te voegen, of om contacten te importeren.

WhatsApp
Als WhatsApp een update doorvoert, krijgt de populaire berichtenapp meestal nieuwe functies of verbeterde stabiliteit. Eens per jaar worden de opties juist verminderd. Vanaf 1 januari werkt de app namelijk niet meer op een hoop verouderde toestellen.

Het gaat om smartphones die meer dan tien jaar geleden zijn uitgebracht, maar die nog steeds worden gebruikt. Bijvoorbeeld de iPhone 5 en iPhone 5c, maar ook smartphones van Samsung zoals de Galaxy S2 en S3 mini en toestellen van LG, Huawei en Sony. Controleer of jouw toestel er tussen staat in dit overzicht.

Gebruik je één van deze toestellen in combinatie met WhatsApp, dan krijg je een melding met een waarschuwing. WhatsApp stelt dat deze jaarlijkse actie nodig is, om zich te kunnen "richten op de ondersteuning van de nieuwste systemen" en om "bij te blijven met de nieuwste technische ontwikkelingen".

Download WhatsApp voor Android of iOS (gratis).

Snapchat
Snapchat introduceerde afgelopen zomer een abonnement voor de app. Met Snapchat+ krijgen gebruikers onder andere eerder toegang tot nieuwe functies. Nu introduceert de app de mogelijkheid om een abonnement cadeau te doen.

Het is enkel mogelijk om direct een heel jaar Snapchat+ cadeau te doen, wat 35,99 euro kost. Dat kan alleen als de ontvanger nog geen lopend abonnement heeft op Snapchat+.

Daarnaast heeft Snap nieuwe functies voor het abonnement geïntroduceerd. Het is nu mogelijk om de app meer te personaliseren, door onder andere de cameraknop aan te passen. Het witte rondje kan veranderd worden in een hartje, diamant of een voetbal in verschillende kleuren.

Ook is het voor abonnees nu mogelijk om een eigen achtergrond aan een chat toe te voegen, vergelijkbaar met WhatsApp.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling