Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

iPhone SE-tijdperk voorbij: Apple annuleert iPhone SE 4

Nadat bekend raakte dat er geen nieuwe iPhone Mini-modellen meer verschijnen, trekt Apple nu de stekker uit zijn iPhone SE 4. De derde generatie iPhone SE blijft wel verkrijgbaar.

Apples vierde generatie iPhone SE had in 2024 moeten verschijnen. Daar komt nu niets van terecht, dat meldt Apple-analist Ming-Chi Kuo. Hij baseert zich voor die uitspraak op toeleveranciers die door Apple op de hoogte zijn gebracht van de annulatie van de SE-reeks. Er komt dus geen iPhone SE 4 – daarmee mist Apple volgens Kuo ook een testplatform voor zijn nieuwe geïntegreerde modems. Het Amerikaanse bedrijf had zijn nieuwe modems voor mobiele connectiviteit willen testen in een model uit de SE-reeks om de risico’s van een eerste-generatie product in te perken.

Ongeweten is op welke manier Apple de modems nu zou willen testen. Kuo beweert alvast dat tot aan de iPhone 16-serie gebruik wordt gemaakt van Qualcomm-modems. We zien de nieuwe modem van Apple dan mogelijk op zijn vroegst in 2025 in iPhones opduiken. Dat betreft wel een vermoeden van Kuo, hij lijkt daarover nog geen informatie te hebben verkregen van productiepartners.

Einde voor iPhone SE-reeks
Het is niet de eerste keer dat Kuo spreekt over het einde voor de iPhone SE (4). Eerder voorspelde de analist dat de iPhone SE 4 geannuleerd zou worden. Ontwikkelkosten zouden een belangrijke rol gespeeld hebben in de beslissing om het budgettoestel te annuleren. Het bedrijf snijdt volgens Kuo nu in die kosten om zich door de economische recessie te loodsen.

Kuo stelde in december ook vast dat de iPhone SE-serie geen hoge verkoopaantallen scoort. Dat zou met de iPhone SE mogelijk nog verder verslechteren. Apple zou op de iPhone SE 4 een nieuw design willen toepassen met een groter scherm dat zou leiden tot verhoogde kosten. Die kosten wil Apple ook aan zijn klanten doorberekenen, waardoor de vraagprijs boven die van de iPhone SE 3 uitkomt.

Lees ook: Google trakteert Apple op beschuldigingen tijdens CES 2023
Het is niet bekend of het annuleren van de iPhone SE 4 betekent dat er geen nieuwe iPhone SE meer in het verschiet ligt. Kuo doet daar ook geen uitspraken over. Duidelijk is wel dat Apple zich bij zijn assortiment sterk laat leiden door verkoopcijfers en dat er geen ruimte is voor modellen die voor een beperkt publiek aantrekkelijk zijn.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling