Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dit weten we al over de OnePlus Pad

OnePlus maakt zijn intrede in de tabletmarkt. De OnePlus Pad is de eerste tablet die door het Chinese smartphonemerk ontwikkeld werd.

Met de OnePlus Pad wil OnePlus eerst en vooral een voortzetting bieden van de ervaring die het nu al biedt met zijn mobiele telefoons. Met het eerste product in de categorie ‘tablets’ wil OnePlus meteen een succesverhaal neerzetten. Het merk lanceert dan ook meteen een flagship-toestel.

OnePlus-design
Langs buiten valt de OnePlus Pad alvast op: de aluminium behuizing is voorzien van een ‘Star Orbit’-patroon en moet het toestel een premium uitstraling geven. De kleur die het apparaat krijgt wordt door OnePlus ‘Halo Green’ genoemd. Het ziet ernaar uit dat de tablet enkel in deze groene kleur te krijgen zal zijn. Verder valt er op de achterkant van het toestel – pal in het midden – een groot camera-eiland op. De unieke positie van de camera moet ervoor zorgen dat je de tablet op een aangename manier kan vasthouden én dat je foto’s niet vanuit een onverwachte positie getrokken worden.

Aan het uiterlijk van de Pad valt verder op dat er slechts dunne randen rond het scherm te bespeuren zijn. Hiermee heeft OnePlus een primeur te pakken als het over tablets gaat: voor het scherm van 11,61 inch, dat 88% van de totale oppervlakte inneemt, gebruiken ze 2.5D gebogen glas.

Specificaties OnePlus Pad
Wat er zich onder de motorkap van de OnePlus Pad bevindt is zo mogelijk nog belangrijker dan hoe het toestel eruit ziet. Eerst en vooral zet de Pad in op multitasken. Dankzij de Dimensity 9000 chipset zou dat mogelijk moeten zijn: het is een high-end chipset, gefabriceerd volgens TSMC 4nm-procedé, die komt met een kloksnelheid van 3,05 GHz. Tegenover de Dimensity 9100 zou deze nieuwe chip 35% sneller zijn en 37% minder energie verbruiken. Daarnaast krijgt de OnePlus Pad ook 12 GB RAM-geheugen.

Een batterij met 9510 mAh aan capaciteit moet er verder voor zorgen dat je de hele dag met de tablet kan werken. Met zo’n batterij kan je de tablet een volledige maand op stand-by laten staan of 14.5 uur aan video kijken. Daarnaast wordt het batterijverbruik gemonitord door een AI. Die zorgt ervoor dat het systeem de batterij niet meer belast dan nodig is. Eenmaal het apparaat leeg is, plug je het gewoon even in. Dankzij het 67W SUPERVOOC-oplaadprotocol moet de tablet op zo’n 80 minuten volledig opgeladen zijn.

Entertainment
De OnePlus Pad zal je voornamelijk gaan gebruiken voor entertainment. Daarom werd ervoor gezorgd dat je ervaring met de Pad optimaal is. Naast het grote scherm van 11,64 inch worden je ogen getrakteerd op Dolby Vision. Het scherm heeft bovendien een maximale verversingssnelheid van 144 Hz, waardoor je games er vloeiender zullen uitzien. Ook de audio-ervaring krijgt met Dolby Atmos een flinke boost.

De OnePlus Pad komt met de OnePlus Stylo en OnePlus Magnetic Keyboard bijgeleverd. Meer informatie, zoals wanneer het toestel te bestellen is, zouden we de komende weken nog moeten krijgen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling