Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dagje uit in eigen land? Zo gepiept met deze 7 apps!

Zo klein als Nederland is, zoveel heeft het te bieden. Met de volgende apps kun je tal van geweldige dagjes (en nachtjes) weg organiseren. Denk aan een rustieke wandeling door de natuur of een bezoekje aan een bruisend festival of beestachtig leuke dierentuin. En dankzij apps als Tapperuse, Vakantieveilingen en Natuur Routes hoeft een dagje uit helemaal niet veel te kosten!

Vakantieveilingen: goedkoop weg voor meesters in veilingen
Met de app Vakantieveilingen – Dagje uit (Android en iPhone) kun jij, als je tenminste slim biedt, goedkope dagjes uit op de kop tikken. Aan de lopende band vinden er veilingen plaats, bijvoorbeeld in de categorieën ‘avondje uit’, ‘dagje weg’, ‘sauna en beauty’ en ‘zoo en pretpark’. Bied jij het hoogste bedrag? Dan is het uitje voor jou!

Het voordeel van deze app ten opzichte van de Vakantieveilingen-website is dat je pushberichten kunt ontvangen vlak voordat een veiling afloopt. Daarnaast blijf je via inboxberichten op de hoogte van de nieuwste acties en veilingen én heb je altijd en overal toegang tot jouw gewonnen veilingen en e-tickets.

 

Tapperuse: betaal per minuut, à la minute
Ga je familie opzoeken in Harderwijk, dan wil je niet bijna 30 euro per persoon aftikken om een half uurtje door het Dolfinarium te wandelen. En heb je behoefte aan een snel koud bad in de thermen voorafgaand aan een avondje uit, dan reken je liever niet 29,50 euro af voor de dagentree. De oplossing: betaal per minuut voor de activiteit met de app Tapperuse (Android en iPhone).

De app is te gebruiken op tientallen plekken in Nederland, zoals pretparken, musea, dierentuinen, sauna’s en klimbossen. Van het Dolfinarium tot het Tropenmuseum en van Buitencentrum Almeerderhout tot Sauna Keizer. Kom je binnen, dan tap je in. Ga je weg, dan tap je weer uit. Achteraf betaal je via Afterpay alleen voor de tijd die je er daadwerkelijk was.

 

Natuur Routes: puur natuur voor nop
Wandelen, fietsen of kanoën door bossen, over heidevelden of op meren? Ja, natuurlijk! Met de app Natuur Routes van Natuurmonumenten (Android en iPhone). Helemaal gratis en voor niets. In de app staan meer dan 260 routes, verspreid over heel Nederland. Je ziet overzichtelijk alle routes in de buurt. De routes zelf worden weergegeven op een kaart, de routepunten zijn daarnaast ook beschikbaar in tekstuele en fotovorm.

Het allerleukste van deze app: de boswachter neemt je mee door zijn gebied. Onderweg krijg je extra informatie over bijvoorbeeld de geschiedenis of het beheer van een gebied. Het bos ingestuurd worden was dankzij deze app nog nooit zo leuk!

 

VVV: veel vertier vlakbij
Denk je aan toerisme in eigen land, dan denk je natuurlijk aan de VVV. De Vereniging voor Vreemdelingenverkeer, waarin plaatselijke recreatiebedrijven samenwerken om het toerisme te bevorderen, is al opgericht in 1885. Maar met de VVV-app (Android en iPhone) laat de organisatie zien helemaal met zijn tijd mee te gaan.

Met de app heb je min of meer altijd je eigen VVV op zak. Hierin vind je namelijk vrijetijdsinformatie op plaatsniveau. Zoals evenementen, bezienswaardigheden en activiteiten, maar ook restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Op basis van jouw locatie zie je meteen wat er in de buurt te doen is, dus pak gerust de auto of het OV en vertrek op de bonnefooi voor een dagje weg!

Appic: voor menig episch dagje, nachtje of weekendje
Appic (Android en iPhone) is dé app voor een dagje, nachtje of weekendje festivallen of uitgaan! Met deze app vind je de leukste festivals, evenementen en clubs. Daarnaast kun je op festivals ook makkelijk je eigen blokkenschema samenstellen en de plattegrond checken. Wil je op sociaal vlak al een streepje voor hebben? Met de meet-up functie leer je vooraf andere bezoekers kennen.

Ook handig: de functie Find Your Buddy. Doet een festival hieraan mee, dan zie je op de interactieve plattegrond precies waar jij bent en waar je vrienden zijn. Overleven op een festival? Check dan ons artikel met de beste festival apps.

 

Pollpop: omdat de meeste stemmen gelden
Tot slot nog twee apps om het organiseren van jullie dagje weg wat makkelijker te maken. Wordt het een dagje kanoën in de Biesbosch, zoals Pieter voorstelt? Of juist een dagje rollercoaster madness in Walibi, zoals Sabina graag wil? Een moeilijke discussie, waar je maar het beste een democratisch proces van kunt maken. Oftewel: stem met de app Pollpop (Android en iPhone)!

Met de app organiseer je eenvoudig een stemming, terwijl je ondertussen kunt discussiëren over de verschillende opties. Om de opties te verduidelijken kun je ook foto’s toevoegen van de activiteiten.

 

LouLou: datumprikken vanuit WhatsApp
Ongetwijfeld ben je bekend met afspreektools als datumprikker.nl of afspreken.nl. Maar het kan nog eenvoudiger met de app LouLou (Android en iPhone). In een handomdraai maak je een keuzelijst, waarna je vrienden en familieleden in een WhatsApp-groep hun voorkeuren kunnen aangeven. Dat doen ze door op een linkje te klikken, waarna er een browserscherm opent waarin ze met één klik kunnen beslissen. Iedereen kan live meekijken. Om alles nog makkelijker te maken, kun je via een knop in het browserschermpje meteen teruggaan naar WhatsApp.

Zoals je ziet, is het organiseren van een dagje weg in eigen land zo gepiept. De volgende uitdaging: voldoende batterij om de hele dag – of zelfs het gehele weekend – mee door te komen. Daarvoor kun je ons artikel met 5 tips om je batterij te sparen checken. Veel plezier alvast in ons leuke land!

 

Welke app is voor jou onmisbaar voor een geslaagd dagje weg?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling