Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

5 Tips voor beter bereik

Dankzij onze smartphones zijn we altijd en overal bereikbaar. Even je mail checken in de train, dat appje naar je vriend/vriendin sturen en je vader opbellen wanneer je hulp nodig hebt in de bouwmarkt. Het meest vervelende wat je dan kunt hebben is slecht of helemaal geen bereik. Gelukkig zijn er diverse manieren waarop jij het bereik kan verbeteren.. Wij bieden een helpende hand en geven je 5 tips voor beter bereik.

1. Blijf uit de buurt van elektronische apparaten
Wanneer je weinig bereik hebt kan het wel eens liggen aan andere elektronische apparaten in omgeving. Voorbeelden van apparaten die de ontvangst kunnen verstoren zijn onder andere tablets, laptops en koffiezetapparaten. Vroeger hadden telefoons een externe antenne. Tegenwoordig is deze ontvanger ingebouwd. Wanneer je jouw smartphone vasthoudt, kan het zo zij dat jij de ontvanger afdekt. Een simpele oplossing is dus om niet jouw hele hand om de telefoon te houden. Een andere tip is om uit de buurt te blijven van elektronische apparaten. Ook Wi-Fi en Bluetooth kunnen jouw ontvangst verstoren.

2. Blijf stilstaan voor beter bereik
Ben je onderweg en heb je weinig bereik? Blijf dan even stilstaan zodat het bereik optimaal is. De omgeving tussen de zendmast en jouw mobiel werkt als een soort filter in het signaal. Wanneer je veel beweegt zal de omgeving steeds veranderen en moet deze filter zich steeds aanpassen. Dit geldt ook als je op de fiets zit, wandelt of aan het hardlopen bent.

3. Kies een andere netwerkmodus
Wanneer je slecht bereik hebt kan het ook verstandig zijn om een andere netwerkmodus te selecteren. Zit je op 4G en heb je slecht bereik? Kies dan tijdelijk voor 3G. De kans bestaat dat je ineens een stuk beter bereik hebt en dus wel dat ene belangrijke telefoontje kunt maken.

4. Start je smartphone opnieuw op
Het is raadzaam om je smartphone af en toe opnieuw op te starten. Vaak lost dit het probleem met het bereik op. Het is dan wel belangrijk dat je de telefoon echt helemaal uitzet, een paar minuten wacht en dan pas weer aanzet.

5. Probeer een andere locatie
Misschien dat je hier niet meteen aan zou denken, maar het is zeker een simpele manier een beter signaal te krijgen. Zo kun je naar een hogere verdieping gaan of verplaatsen naar het raam. Ook heb je buiten beter bereik dan binnenshuis. Gebouwen en andere grote objecten zorgen namelijk voor ruis en een slecht signaal.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling