Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Voor eind van het jaar volledige wapenstilstand in Oost-Oekraïne

De Russische president Vladimir Poetin en zijn Oekraïense collega Volodymyr Zelensky hebben een wapenstilstand afgesloten. Voor het eind van het jaar moeten de gewelddadigheden in Oost-Oekraïne ten einde zijn. Dat hebben ze afgesproken tijdens een topontmoeting in Frankrijk.

Bij de top waren ook de Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Angela Merkel aanwezig.

Zelensky liet na afloop van de top weten dat het goed was dat de dialoog met Rusland weer op gang is gekomen, maar dat er nog veel vragen overblijven. De Oekraïense president zegt dat hij erop staat dat zijn land de volledige controle moet hebben over het oostelijke gedeelte en dat hij geen compromissen zal sluiten of enig grondgebied zal overdragen.

Ook de Russische president Poetin vond de gesprekken nuttig. Hij wil echter wel veranderingen in de Oekraïense grondwet zodat de regio Donetsbekken een speciale status krijgt binnen Oekraïne.

Macron erkent dat Rusland en Oekraïne nog grote geschillen in inzicht hebben over verkiezingen in Oost-Oekraïne. Hij hoopt dat de beide partijen daar in de komende vier maanden uitkomen.

Ook Merkel erkent dat er nog veel werk moet worden verzet voor een langdurige vrede in de regio. Maar ze zegt erbij dat er wel beweging zit in het proces.

Conflict heeft al meer dan 13.000 mensenlevens gekost
Het conflict in Oost-Oekraïne tussen het leger en pro-Russische milities heeft tot nu toe aan meer dan 13.000 mensen het leven gekost. Grote delen van de regio Donetsbekken in het oosten van het land worden gecontroleerd door de separatisten, waaronder Loegansk en Donetsk.

In 2014 ontbrandden de hevige protesten in Oekraïne tot een gewelddadig conflict. Rusland annexeerde in februari van dat jaar schiereiland de Krim en later dat jaar riepen pro-Russische separatisten middels een referendum de onafhankelijkheid van de regio's Loegansk en Donetsk uit. Beide republieken worden tot op heden door geen enkel land erkend.

Oekraïne, Frankrijk, Duitsland en Rusland zijn de vier partijen die gezamenlijk het Normandië-overleg vormen. De leiders van deze landen kwamen sinds het begin van het conflict af en toe bijeen om te praten over het herstel van de stabiliteit in Oekraïne. Zelensky's voorganger Petro Poroshenko verkoos een hardere lijn tegenover Rusland.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling