Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De vijf beste goedkope smartphones? Dit zijn ze!

Smartphones, ze zijn in alle vormen, maten en prijzen te koop. Maar wat zijn de beste goedkope smartphones van dit moment? Elk half jaar zoeken we vijf smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Ook zie je wat de drie beste betaalbare smartphones van het half jaar daarvoor zijn.

Waarom kiezen voor een goedkope smartphone?
goedkope smartphone kiezenJe hoeft niet meer de hoofdprijs te betalen voor een smartphone die snel is. Steeds meer betaalbare telefoons hebben namelijk goede hardware, waardoor ze snel en fijn in gebruik zijn. Met deze telefoons kun je, zonder dat je een klein fortuin uitgeeft, prima whatsappen of facebooken. Daarnaast ben je het goedkoopste uit als je zelf een telefoon koopt en daarbij een Sim Only abonnement afsluit. Aan het einde van de abonnementsperiode ben je minder geld kwijt dan bij een abonnement waarbij je de telefoon maandelijks afbetaalt.

Hoe kies je de juiste smartphone?
goedkope smartphone kiezen hoeEr zijn heel veel goedkope smartphones te koop. Zie dan maar eens de juiste uit te kiezen. Best een belangrijke keuze, want een telefoon is een kostbaar apparaat dat je dagelijks gebruikt. Dan wil je waarschijnlijk niet dat hij hapert en traag in gebruik is. Meer weten over alle specificaties en hardware van een telefoon? Dan weet je precies waar je bij het uitzoeken van een nieuw exemplaar op kunt letten. Handig voor als je nog niet weet wat één van de specificaties betekent.

De vijf beste goedkope smartphones
Elke onderstaande smartphone heeft een specifiek voordeel of een speciale mogelijkheid waardoor hij uniek in zijn prijsklasse is. De ene telefoon in deze lijst is niet zozeer beter dan de andere. Ze hebben stuk voor stuk goede hardware, zijn snel in gebruik en haperen niet.

Xiaomi Redmi Note 7: van alle markten thuis
Simyo goedkope smartphones Xiaomi Redmi Note 7Voor een verrassend lage prijs is de Xiaomi Redmi Note 7 een verrassend complete smartphone. Op moment van schrijven kost dit toestel 185 of 199 euro, waarbij het verschil ‘m in de standaard hoeveelheid opslaggeheugen zit. Je hebt keuze tussen 64 of 128 GB, wat overigens is uit te breiden. Het model van 64 GB is daarmee dus een prima keuze.

Voor die 185 euro krijg je dus een verrassend complete smartphone. Eentje met een Full HD+-scherm van 6,3 inch met 2340×1080 pixels. En een Snapdragon 660-processor die maximaal 2,2 GHz klokt, waardoor apps snel opstarten. Ook het werkgeheugen is niet mals: 4 GB om precies te zijn.

Hardware-wise zit het wel goed. Hoe zit het met de rest? Vooral de camera is van de buitencategorie. Die schiet foto’s in maar liefst 48 megapixel, wat voor zeer gedetailleerde foto’s zorgt. Ook kan de telefoon mooie foto’s in het donker maken. Verder heeft de telefoon een enorme 4000 mAh-batterij en een vingerafdruksensor. Met dunne randen, snelle hardware, goede camera’s én veel extra’s is de Xiaomi Redmi Note 7 écht ontzettend compleet.

De belangrijkste eigenschappen van de Xiaomi Redmi Note 7:

6,3 inch IPS LCD Full HD+-scherm
2,2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar geheugen
Dubbele camera met 48 en 5 megapixel
4000 mAh-batterij
Prijs op 2 oktober 2019: 189 euro
Nokia 6.2: Android One en drie camera’s
Simyo goedkope smartphones Nokia 6.2Snelle, stijlvolle smartphones waarvan je zeker weet dat je de nieuwe Android-versie krijgt. Dát is waar je bij Nokia van op aankunt. En dat is met de Nokia 6.2 niet anders. Dit toestel heeft het Android One-keurmerk, wat inhoudt dat je twee jaar lang de nieuwste Android-versie krijgt en drie jaar lang beveiligingsupdates.

Ook de hardware is dik in orde. Het 6,3 inch scherm heeft een hoge Full HD+-resolutie van 2280×1080 pixels. Bovendien ondersteunt dit display HDR10 voor een extra hoog kleurcontrast. Dit resulteert in een betere beeldkwaliteit als je bijvoorbeeld een serie met HDR-ondersteuning streamt.

De hardware is ook goed doordat het toestel dankzij Android One extra snel is. De Snapdragon 636-processor klokt 1,8 GHz en de telefoon heeft 4 GB werkgeheugen. Je hebt 64 GB uitbreidbaar geheugen en met 3500 mAh is de batterij ook lekker groot. Foto’s die schiet je met de camera aan de achterkant in 16, 8 en 5 megapixel. Deze camera is zeer allround en maakt ook mooie portretfoto’s dankzij de dieptesensor.

De belangrijkste eigenschappen van de Nokia 6.2:

6,2 inch IPS LCD Full HD+-scherm met HDR10
1,8 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar geheugen
Main camera met 16, 8 en 5 megapixel
3500 mAh-batterij
Prijs op 26 september 2019: 249 euro
Honor 20 Lite: exclusieve camera’s en veel opslaggeheugen
Simyo goedkope smartphones Honor 20 LiteVoor goedkope smartphones met een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding zit je goed bij Honor. Dit dochtermerk van Huawei gebruikt vaak dezelfde hardware als dure Huawei-toppers, maar dan voor een scherpe prijs. De Honor 20 Lite is een goed voorbeeld. Hij kost 239 euro en biedt voor dit geld zeer veel kwaliteit.

Zo zijn de randen rondom het scherm extreem dun, waardoor de telefoon ondanks het grote scherm lekker compact is. Het display is 6,21 inch groot en heeft een Full HD+-resolutie van 2340×1080 pixels. Tot je beschikking staat de krachtige Kirin 710-processor die 2,2 GHz klokt. De combinatie met 4 GB werkgeheugen zorgt ervoor dat de telefoon lekker snel werkt. Extra voordeel? Standaard 128 GB opslag!

De Honor 20 Lite maakt het verschil met de camera’s. Die aan de voorkant schiet foto’s in maar liefst 32 megapixel. Aan de achterkant zit een cameratrio van 24, 8 en 2 megapixel. Daar zit een ultragroothoeklens en een dieptesensor bij inbegrepen. Hierdoor biedt dit toestel dezelfde cameramogelijkheden als veel toptelefoons.

De belangrijkste eigenschappen van de Honor 20 Lite:

6,21 inch IPS LCD FullHD+-display
2,2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar geheugen
Triple camera met 24, 8 en 2 megapixel + 32 megapixel selfiecamera
3400 mAh-batterij
Prijs op 2 oktober 2019: 239 euro
Alcatel 1C: smartphone voor 50 euro
Simyo goedkope smartphones Alcatel 1CMoet jouw smartphone zo goedkoop mogelijk zijn? Een goede keuze is dan de Alcatel 1C. Dit toestel kost 49 euro en biedt je alle basics van een smartphone. De telefoon heeft Android Go: een soort Android Light waardoor ook toestellen met de betaalbaarste hardware goed werken.

Voor een minimale prijs kan de Alcatel 1C daarom precies de dingen die je met een smartphone wilt doen. Zoals browsen, berichten versturen en af en toe een foto maken. Ideaal om voor een prikje te starten met Prepaid of Sim Only.

De belangrijkste eigenschappen van de Alcatel 1C:

5 inch IPS LCD-scherm met 960×480 pixels resolutie
1,3 GHz-quadcoreprocessor
1 GB werkgeheugen met 8 GB uitbreidbaar geheugen
5 megapixelcamera achter en 2 megapixelcamera voor
2000 mAh-batterij
Prijs op 2 oktober 2019: 49,99 euro
Motorola One Action: fijne smartphone om te streamen
Simyo goedkope smartphones motorola one actionDe Motorola One Action is een goed betaalbare smartphone, met krachtige hardware, goede camera’s én een mooi extraatje. Het grote 6,3-inch scherm is door een schermverhouding van 21:9 extra lang. Zie het als een breedbeeldscherm in smartphoneformaat.

Hierdoor is het scherm ideaal om video’s op te kijken. En dankzij de hoge Full HD+-resolutie van 2520×1080 pixels doe je dit ook in hoge kwaliteit. Het toestel wordt aangedreven door een krachtige 2,2 GHz Exynos 9609-processor en hij heeft 4 GB werkgeheugen. Opslaggeheugen? Maar liefst 128 GB.

Bonuspunten zijn de camera’s. Drie stuks zitten er aan de achterkant en die maken foto’s in 12, 16 en 5 megapixel. Hij heeft een ultragroothoeklens voor mooie panoramafoto’s en een dieptesensor voor portretten. De selfiecamera schiet foto’s in 12 megapixel.

De belangrijkste eigenschappen van de Motorola One Action:

6,3 inch IPS LCD Full HD+ breedbeeldscherm
2,2 GHz-octacoreprocessor
4 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar geheugen
Triple camera met 12, 16 en 5 megapixel
Android One
Toestelprijs op 2 oktober 2019: 254 euro
Alles op een rijtje
Wil je het nog even goed nalezen? Hieronder vind je een superhandig overzicht met alle pluspunten van de besproken telefoons. Kun je meteen zien welke het beste bij jou past.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling