Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Getest: Dit is de beste travelzoom compactcamera

Welke travelzoom compactcamera is het best en welke camera heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? NU.nl en de Consumentenbond geven antwoord.

Op reis wil je graag foto's maken, maar een grote camera met losse lenzen meesjouwen is een hoop gedoe. Travelzoom compactcamera's zijn daarom heel geschikt, vanwege het formaat en het grote zoombereik dat ze bieden.

De Consumentenbond testte 27 travelzoomcamera's. Tijdens de tests werd onder meer gekeken naar fotokwaliteit, gebruiksgemak en de kwaliteit van het scherm en de zoeker.

Beste uit de Test: Panasonic Lumix DMC-TZ100
Prijs: 449 euro
Optisch bereik: 25 - 250 mm = 10x
Kleinste diafragmawaarde: 2,8 - 5,9
Vind de laagste prijs
Bekijk alle travelzoom compactcamera's die zijn getest
Kies de beste camera voor jou

De Lumix DMC-TZ100 van Panasonic komt met een beoordeling van 7,3 als beste uit de test. De camera heeft veel opties en een groot zoombereik. Daarmee is hij heel geschikt als travelzoomcamera.

Ook de behuizing van de camera is hoogwaardig. Achterop is genoeg ruimte voor je duim en knoppen zijn goed geplaatst.

De camera is verder voorzien van een aanraakscherm en multifunctionele ring. De bediening is eenvoudig. Verder wordt de fotokwaliteit als ruim voldoende beschouwd, scoort hij in de automatisch stand een ruime voldoende op het gebied van kleurweergave en wordt de resolutie en scherpte beoordeeld met een 8,4.

Beste Koop: Canon Ixus 285 HS
Prijs: 160 euro
Optisch bereik: 25 - 300 mm = 12x
Kleinste diafragmawaarde: 3,6 - 7
Vind de laagste prijs
Bekijk alle travelzoom compactcamera's die zijn getest
Kies de beste camera voor jou

De Canon Ixus 285 HS komt als beste koop uit de bus. De camera wordt met een 6,3 beoordeeld. Dit is een eenvoudige compactcamera met minder uitgebreide functies en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Hij is gemakkelijk met één hand te bedienen, dankzij grotere, goedgeplaatste knoppen. Het menu kon beter, want dat komt wat verwarrend over. Minpunten zijn verder dat de camera geen zoeker heeft. Ook jammer is dat het toestel geen aanraakscherm heeft.

De Consumentenbond beoordeeld de fotokwaliteit als ruim voldoende. Resolutie en scherpte worden goed bevonden en de kleurweergave is ruim voldoende.

In deze rubriek schrijven we wekelijks over huishoudelijke en technologische apparaten die door de Consumentenbond zijn getest. Dit is een samenwerking tussen de onafhankelijke redacties van NU.nl en de Consumentenbond.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling