Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Deze films verschijnen deze week in de bioscoop

De lijst van nieuwe films is deze week maar kort: de verfilming van de bekende musical Cats verschijnt, net als de animatiefilm Spionnengeheimen en een documentaire over dementie. Dit zijn de drie films die in de eerste week van de kerstvakantie in de bioscoop verschijnen.

Spionnengeheimen - animatie
De zelfverzekerde superspion Lance Sterling beschermt de wereld tegen ernstige gevaren. Hij doet dit met behulp van de technische snufjes en gadgets van de verlegen uitvinder Walter. Walter mist de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van Lance, maar is erg slim en vindingrijk. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis plotseling in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een heel nieuwe manier samenwerken om zichzelf en de wereld te redden.

Genre: animatie, familiefilm
Regisseur: Nick Bruno, Troy Quane
Stemmen: John Williams, Buddy Vedder, Défano Holwijn
Kijkwijzer: onbekend
Bekijk hier waar de film zoal draait

Cats - musical
Er is een film gemaakt van de bekende musical Cats van Andrew Lloyd Webber. Het is een van de langstlopende musicals ter wereld. De film volgt een groep katten, genaamd de Jellicle Cats, die zich voorbereiden op een groot bal. Tijdens dit bal wordt een van hen uitverkoren voor een nieuw, beter leven.

Genre: musical
Regisseur: Tom Hooper, Lee Hall
Cast: James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen
Kijkwijzer: onbekend
Bekijk hier waar de film zoal draait

Wei - documentaire
Ruud Lensen volgt het mantelzorgtraject van zijn eigen ouders. Zijn dementerende vader Jac leeft in een miniparadijsje in de natuur, met paarden, kippen en een moestuin. Het weiland en zijn dieren geven hem houvast in een wereld die steeds verwarrender voor hem wordt. Moeder Ria ziet Jacs achteruitgang met lede ogen aan. De zorg voor haar man wordt veeleisender en Ria moet steeds meer een stukje van haar eigen leven opgeven.

Genre: documentaire
Regisseur: Ruud Lenssen
Kijkwijzer: alle leeftijden
Bekijk hier waar de film zoal draait
De in het overzicht genoemde films draaien vanaf 26 december in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier het overzicht van films die vorige week uitkwamen.

De films in bovenstaand overzicht zijn geselecteerd door de onafhankelijke redactie van NU.nl. Als je een ticket koopt, kan het zijn dat NU.nl hier geld aan verdient.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling