Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Vergane techhits: In de jaren tien een succes, nu bijna vergeten

Ken je deze nog? Niet elke app, gadget of elk sociaal medium overleeft in de snel ontwikkelende techwereld. In dit artikel selecteren we tien dingen die in hun tijd populair waren, maar waar we nu niets meer van horen.

Google Glass
Google bracht in 2014 een slimme bril op de markt. De Google Glass had een klein schermpje bij het oog waarop informatie werd geprojecteerd. Dragers konden zo bijvoorbeeld een route op Maps bekijken, foto's maken en Twitter-berichten lezen.

De gadget werd geen doorslaand succes. In 2015 stopte Google met de verkoop. Aan de Google Glass kleefden enkele nadelen. Zo ging de accu snel leeg en waren er privacybezwaren, onder meer vanwege de camera en microfoon op het apparaat, waarmee de drager kon opnemen wat hij zag en hoorde.

Wat zijn de reacties en heeft de bijzondere bril nut?Zie ook: OK Glass: Drie maanden met Googles bril in Nederland
Hyves
Het is bijna niet meer voor te stellen, maar in 2010 telde Hyves ruim tien miljoen gebruikers. Het was het populairste sociale medium in Nederland. Hyves stond onder andere bekend om het uitdelen van 'respect' en 'de dansende banaan'.

In 2011 was het keerpunt, toen trok Facebook meer unieke bezoekers dan Hyves. Op dat moment was Hyves al verkocht aan De Telegraaf Media Group, dat in november 2010 ruim 43 miljoen euro betaalde voor het platform. In 2013 stopte Hyves als sociaal medium. Inmiddels kunnen op Hyves alleen nog onlinespelletjes worden gespeeld.

InternetZie ook: Profiel: Hyves verloor bij TMG razendsnel alle glans
Flappy Bird
Het idee van de app Flappy Bird was simpel. Tik op het scherm en de vogel flappert met zijn vleugels. Probeer hem op die manier door openingen in het level te krijgen. Het bleek ongelooflijk lastig om een topscore te halen.

Begin 2014 werd de app een enorme hit. Flappy Bird was toen al ruim een half jaar uit. Het spel werd ruim vijftig miljoen keer gedownload. Maar maker Dong Nguyen besloot de app te verwijderen, omdat hij de aandacht niet meer trok. "Flappy Bird is een succes, maar het ruïneert mijn simpele leven. Dus nu haat ik het."

I can call 'Flappy Bird' is a success of mine. But it also ruins my simple life. So now I hate it.

dongatory
dongatory
10:15 - 8 februari 2014
Meerkat
Livestreamapps kwamen in 2015 in opkomst. Een van de eerste was Meerkat. Met deze app konden mensen via hun telefooncamera live video's de wereld in sturen via een link op Twitter. Kijkers plaatsten reacties die live in beeld verschenen, zodat interactie ontstond.

Al snel perkte Twitter de mogelijkheden van Meerkat in. Dat had deels te maken met een app die Twitter zelf had overgenomen: Periscope. Deze app deed hetzelfde en werkt inmiddels helemaal samen met Twitter. Meerkat werd na nog geen jaar weggeconcurreerd, maar livestreamen bestaat nog wel. Voornamelijk via Periscope of YouTube.

Wat maakt Meerkat zo aantrekkelijk?Zie ook: Wordt Meerkat de nieuwe hype onder sociale media?
Vine
Videoapp Vine stond bekend om zijn korte, vaak lollig bedoelde filmpjes. De filmpjes van Vine gingen soms heel Twitter over en werden bij velen bekend. Compilaties van de grappigste Vine-creaties staan nog steeds op YouTube.

De ontwikkelaar van de app werd in 2012 overgenomen door Twitter. Vier jaar later werd de app gestopt. TikTok lijkt de rol van Vine iets te hebben overgenomen. Onderwijl werkt Vine-oprichter Dom Hofmann aan een opvolger van zijn app. In de lente van 2019 moet Byte verschijnen.

Yo
Een van de raarste apps van de afgelopen tien jaar is de berichtenapp Yo. Hiermee kon naar vrienden maar één bericht gestuurd worden: Yo. Zij konden vervolgens Yo terugsturen. De app werd als een geintje binnen acht uur gebouwd, maar werd later gewaardeerd op een waarde 10 miljoen dollar.

Later verschenen allerlei Yo-klonen, waaronder de app Bark. Hiermee konden gebruikers naar anderen in de buurt blaffen via een app.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling