Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Wright niet te spreken over gedrag Price tijdens verhitte halve finale

Peter Wright was maandag niet te spreken over het gedrag van Gerwyn Price tijdens hun onderlinge ontmoeting in de halve finales van het WK darts. De Welshman juichte na de winst van de tweede set in het gezicht van de Schot, die uiteindelijk met 6-3 zegevierde.

"Ik mag Gerwyn graag, maar ik waardeer niet wat hij heeft gedaan", zei Wright over het bewuste moment, waarbij hij moest uitwijken voor de agressieve Price toen hij van het podium wilde lopen vanwege de pauze.

Price reageerde daarmee op een incident na afloop van de eerste set, toen Wright, terwijl hij bij het tafeltje stond, na het gooien van de dubbel naar hem toeliep en hem op de maag tikte om het setverlies er bij hem in te wrijven.

"Gerwyn en ik waren elkaar voorafgaand aan de wedstrijd een beetje aan het opjutten. Hij riep dat hij de eerste twee sets zou winnen en ik daarna van pijlen zou wisselen. Hij wilde me daarmee op scherp zetten. Nou, dat is gelukt, hij heeft verloren", aldus Wright.

Wright en Price gaven elkaar ook geen hand
Wright en Price gaven elkaar na afloop van de wedstrijd ook nog eens geen hand. Beide spelers negeerden elkaar compleet. Wright vierde meteen een feestje met het publiek en Price stormde na het bedanken van de officials direct naar de kleedkamers.

"We moesten in een van de pauzes allebei naar het toilet om te plassen, maar het toiletpapier was op. Hij had zijn handen dus niet gewassen en daarom gaf ik hem geen hand. That's it", deed Wright het tafereel af met een grapje.

Wright maakte met zijn spel ook weer indruk tegen Price. Hij scoorde de hele wedstrijd veel beter dan zijn de laatste maanden in bloedvorm verkerende tegenstander, maar verzuimde wel eerder afstand te nemen en miste ook liefst zeven matchdarts.

"Ik heb me nooit zorgen gemaakt. Ik had hem gewoon niet zo lang in leven moeten houden. Daar was ik wel lichtelijk geïrriteerd over, maar ik sta voor de tweede keer in mijn carrière in de finale van het WK en dat is nu het enige wat telt. Ik voel me goed."

Wright neemt het woensdagavond op Nieuwjaarsdag in de finale, net als in 2014 bij zijn verloren eerste eindstrijd, op tegen Michael van Gerwen. 'Mighty Mike' was in de andere halve finale eveneens met 6-3 te sterk voor Nathan Aspinall.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling