Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Veel remakes en vervolgen in de bios: 'Een dystopisch toekomstperspectief'

Een feest van herkenning was het dit jaar in de bioscoop. Bij de tien wereldwijd best bezochte films, ging het negen keer om een vervolg, remake of uitbreiding van een franchise. Waarom gaan we zo graag naar dit soort films? Is er nog wel ruimte voor vernieuwing? En hoe zal het bioscoopaanbod er over tien jaar uitzien? NU.nl vroeg het aan een filmwetenschapper en een bioscoopexploitant.

De cijfers liegen er niet om. Negentien van de twintig best verdienende films aller tijden werden uitgebracht na 2010. En slechts twee van die twintig (Avatar en Titanic) waren opzichzelfstaande films, zonder voorganger. De top tien werd dit jaar ververst met twee nieuwkomers: Avengers: Endgame (de best verdienende film ooit) en The Lion King. Laatstgenoemde staat in in de lijst ver boven het origineel uit 1994.

Vervolgen en remakes zijn geliefd bij studio's, zoveel mag duidelijk zijn. Radio Times maakte onlangs een overzicht waarin de toename van de afgelopen twintig jaar duidelijk is terug te zien.

Een vervolg op Frozen, een Marvel-film, een nieuwe Aladdin: in de top tien met best bezochte films komen er zes uit de stal van Disney. Allemaal zijn ze een remake of een nieuw deel in een al bestaand filmuniversum.

Beste bezochte films van 2019
Avengers: Endgame
The Lion King
Spider-Man: Far from Home
Captain Marvel
Frozen II
Toy Story 4
Joker
Aladdin
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Ne Zha
Concurrenten Disney zetten in op veilige producties
Filmwetenschapper Dan Hassler-Forest stelt vast dat Disney en een paar andere mediabedrijven steeds meer zeggenschap hebben over wat er gemaakt wordt. "Ze investeren veel in doorlopende franchises, een streamingkanaal en eindeloos veel films en series die ze in verschillende media kunnen etaleren. Daarmee hebben ze een vanzelfsprekend voordeel boven de competitie in een druk medialandschap."

"Disney heeft dit jaar met tien films meer dan twee keer zoveel verdiend als Universal, dat negentien films uitbracht", vertelt Hassler-Forest. "Disney kan met haar Marvel-, Pixar- en Star Wars-productie elke zes, zeven weken een grote film uitbrengen en het is voor de competitie heel lastig om daartussen te komen." Daarom zetten Disneys concurrenten in op producties die zij als veilig zien: een nieuwe Mission: Impossible-film, een nieuwe Addams Family.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling