Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Een refurbished iPhone – ook perfect voor kinderen

Het volgende scenario klinkt je als ouder ongetwijfeld bekend in de oren: je kind vraagt om een smartphone, want “al mijn vrienden hebben er ook al een”. Is dit het moment om voor jouw kind een smartphone aan te schaffen, maar vind je die nieuwe iPhones veel te duur? Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste telefoon voor je kind een hele uitdaging kan zijn. Gelukkig hebben we bij Phone House de perfecte oplossing voor je! In deze blog vertellen we je waarom een refurbished iPhone van Forza ook voor jouw kind de perfecte eerste smartphone is.

Wat is refurbished?
Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Bij Phone House bieden we Refurbished iPhones aan die retour zijn gekomen wegens voorraadoverschotten, technische defecten of via een inruilprogramma. Zodra de toestellen bij onze partner Forza Refurbished binnenkomen worden ze door slimme robots en professionals getest op 50 kritische kenmerken, en waar nodig hersteld. Op deze manier zijn de refurbished iPhones bij Phone House altijd 100% in orde aan de binnenkant. Zo kun je aan de binnenkant van de refurbished iPhone niet eens zien dat jouw kind niet de eerste gebruiker is.

A, B, C
Ook aan de buitenkant van het toestel is het lastig om gebruikssporen te zien, doordat onze partner in refurbished iPhones Forza gebruik maakt van een A, B en & grade. Dit houdt in dat de toestellen onder het A grade nauwelijks gebruikssporen aan de buitenkant bevatten, waardoor het echt lijkt of je met een nieuwe iPhone loopt te pronken! Zelfs de B grade is in zeer goede staat, met meer zichtbare-, maar nog steeds lichte -gebruikssporen. Alléén bij de C grade is het op het blote oog zichtbaar dat jij niet de eerste gebruiker van het toestel bent, hoewel zelfs de C grade er nog piekfijn uitziet. Een refurbished iPhone is al snel tot 60% goedkoper dan een nieuwe iPhone. Uiteraard zijn alle refurbished toestellen die bij Phone House verkocht worden voorzien van het Keurmerk Refurbished. Wil je meer informatie over de verschillende gradaties van Forza? Kijk dan hier.

Vele voordelen
Het meest voor de hand liggende voordeel van een refurbished iPhone is natuurlijk de prijs. Het prijsverschil van de toestellen zit hem dan ook in de A, B of C grade. Refurbished iPhones zijn namelijk tot wel 60% goedkoper dan nieuwe iPhones! Toch lever je met een refurbished toestel niet in op kwaliteit. Zo heeft jouw kind een uitstekend toestel voor een schappelijke prijs. Alleen nog even de telefoon instellen, en klaar is kees. Klik hier voor het gehele aanbod refurbished iPhones bij Phone House.

Kindvriendelijk
iPhones staan er om bekend handige kind-proof functies te hebben. Zo kun je beginnen met het creeëren van een eigen iCloud voor je kind. Op deze manier is het altijd gemakkelijk om data over te zetten naar een eventueel vervolg toestel. Met ‘vind mijn iPhone’ kun je als ouder altijd zien waar je kind (of diens telefoon) zich bevindt, mocht je dit handig vinden. Ook kun je precies regelen welke apps je kind wel en niet kan gebruiken, en een maximale schermtijd instellen. Zo blijkt maar weer, een refurbished iPhone voor kinderen is zo gek nog niet! Met deze tips en tricks weet je zeker dat je kind op een verantwoorde en veilige manier van een iPhone gebruik kan maken. Ben je benieuwd naar nog meer handige iPhone tips? Je leest ze hier.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling