Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Facebook start wereldwijd onderzoek naar symptomen coronavirus

Facebook gaat wereldwijd een enquête uitrollen waarbij gebruikers gevraagd worden naar symptomen van het COVID-19-virus, schrijft het bedrijf maandag in een blogpost. Deze enquête moet een beter beeld geven van de verspreiding van het coronavirus.

Wereldwijd, dus ook in Nederland, krijgen willekeurig gekozen gebruikers bovenaan hun nieuwsfeed de optie om deel te nemen aan een enquête van gezondheidsonderzoekers van Carnegie Mellon University. In de vragenlijst wordt aan de gebruikers gevraagd of ze symptomen hebben die kunnen duiden op het coronavirus, zoals koorts, hoesten of kortademigheid.

Deze gegevens moeten meer inzicht geven in hoe het coronavirus zich zal verspreiden. Ook zouden de symptomen kunnen voorspellen hoeveel mensen de komende dagen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

De antwoorden op de vragen zouden niet door Facebook zijn in te zien en worden geanonimiseerd naar de onderzoekers gestuurd.

"We hopen dat dit regeringen en gezondheidsinstanties over de hele wereld de komende weken en maanden zal helpen bij het nemen van beslissingen", aldus Facebook-CEO Mark Zuckerberg maandag in The Washington Post.

Kaart met symptomen per staat
Facebook heeft de enquête twee weken geleden in de Verenigde Staten uitgezet. Deze is daar in de eerste twee weken door een miljoen Facebook-gebruikers ingevuld en volgens onderzoekers zijn de resultaten veelbelovend.

Voor de Verenigde Staten is inmiddels een kaart beschikbaar waar de symptomen per staat te zien zijn. Deze kaart wordt elke dag geüpdatet.

Het is niet bekend of er voor Nederland ook zo'n kaart beschikbaar wordt gemaakt. "De enquête wordt in Nederland beschikbaar. Of er dan ook een kaart komt, is een volgende stap", aldus een woordvoerder van Facebook.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort
Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. De meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten. Dit zijn de symptomen.
Lees hier welke regels er zijn om de uitbraak in te dammen.
Deze maatregelen hebben we ook vertaald in het Arabisch, Engels, Pools en Turks.
In onze coronagids geven we je een overzicht van alle betrouwbare informatie en wat je moet en kunt doen nu je veel thuis bent.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling