Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Coronamaatregelen: lockdown verlengd tot 20 mei, versoepelingen voor kinderen

De meeste coronamaatregelen die het kabinet in maart heeft getroffen, blijven de komende tijd overeind. De enige versoepelingen gaan over kinderen: zij mogen vanaf 29 april weer met elkaar gaan sporten en de basisscholen openen na de vakantie op 11 mei hun deuren. De middelbare scholen kunnen begin juni open als zij maatregelen nemen om anderhalve meter afstand te kunnen houden.

Alle maatregelen vind je in dit overzicht van Rijksoverheid.

De belangrijkste veranderingen van de maatregelen op een rijtje:

Leerlingen van basisscholen gaan vanaf 11 mei de helft van de tijd naar school, in kleinere groepen. De rest van de tijd krijgen zij thuiswerk. Het speciaal onderwijs gaat helemaal open.
De dagopvang voor kinderen tot vier jaar gaat helemaal open, net als de gastouderopvang. Naar de buitenschoolse opvang mogen basisschoolkinderen alleen op de dagen dat zij ook naar school gaan.
Het voortgezet onderwijs moet zich voorbereiden op een manier van lesgeven waarbij altijd anderhalve meter afstand kan worden bewaard. Daar kan naar verwachting op 1 juni mee worden begonnen.
Personeel op basisscholen en in de opvang kan zich bij gezondheidsklachten laten testen op het coronavirus.
Voor kinderen met ouders in vitale beroepen en voor leerlingen met een lastige thuissituatie blijven de scholen noodopvang verzorgen.
De overheid blijft de eigen bijdrage voor de kinderopvang vergoeden aan ouders.
Kinderen tot twaalf jaar mogen vanaf 29 april weer in clubverband buiten gaan sporten. Wel moeten zij dan thuis douchen en omkleden. Onderlinge partijtjes zijn toegestaan, officiële wedstrijden nog niet. Jongeren onder de achttien mogen onder begeleiding ook weer samen sporten in de buitenlucht, maar zij moeten anderhalve meter afstand bewaren.
Eet- en drinkgelegenheden blijven nog zeker tot 20 mei dicht. Ook bijvoorbeeld de mensen in contactberoepen zoals kappers, schoonheidsspecialisten, masseurs en fysiotherapeuten mogen voor die datum niet aan de slag.
Op bezoek gaan in verpleeghuizen blijft eveneens tot in ieder geval 20 mei niet toegestaan.
Het verbod op evenementen blijft tot 1 september van kracht. Dat betekent onder meer dat veel zomerfestivals niet doorgaan en dat het betaald voetbal het nog lopende seizoen niet meer kan afmaken.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling