Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Het belangrijkste coronanieuws van vandaag

Blijf in dit liveblog op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis.
Het belangrijkste coronanieuws van vandaag:

Nederland:
De veiligheidsregio’s zien dat het vandaag drukker was dan voorgaande weken. Vooral in binnensteden, bij bouwmarkten en in recreatiegebieden waren veel mensen. De drukte leidde, op enkele uitzonderingen na, niet tot bekeuringen. De meeste mensen hielden zich aan de 1,5 meter afstand. Wel zien de veiligheidsregio’s dat afstand houden in winkelcentra lastig is.
Het was vandaag ook erg druk in de treinen van Amsterdam Centraal naar Zandvoort. De politie en het veiligheidspersoneel van de NS waren aanwezig op het perron en vroegen de mensen of ze een noodzakelijke reis maakten of de trein wilden gebruiken om een dagje naar het strand te gaan. De meeste mensen vertrokken na zo’n gesprek.
In de natuurgebieden was het vandaag beheersbaar druk, meldden Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Hoewel het gebrek aan ruimte soms tot spanningen leidde, zijn er geen grote problemen ontstaan.
Het totale aantal gerapporteerde overlijdensgevallen in Nederland als gevolg van het coronavirus is vandaag met 63 toegenomen. 58 mensen werden vanwege het virus opgenomen in het ziekenhuis. Beide cijfers liggen lager dan een week geleden. Het aantal coronapatiënten op de intensive care is gedaald naar 541.
Minister Arie Slob (onderwijs) vindt het openen van de scholen aanstaande maandag “spannend, maar verantwoord”. NU.nl sprak er met hem over. Lees meer in dit interview.

Buitenland:
In Duitsland werd opnieuw gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen die zijn getroffen door de regering. In verschillende steden gingen duizenden mensen de straat op.
Vanaf maandag gaat Air France de temperatuur meten van passagiers. Wie een temperatuur hoger dan 38 graden heeft, mag niet meevliegen en wordt verzocht uit te stappen.
In Spanje en Italië zijn een stuk minder (respectievelijk 179 en 194) overlijdens gemeld dan een dag eerder (229 en 243). Het dodental in het Verenigd Koninkrijk lag ook een stuk lager (346) dan vrijdag (626). Mogelijk zit er in het weekend wat vertraging in de cijfers, waardoor ze lager uitvallen.

Wil je je afmelden voor deze dagelijkse update? Dat kan via het blokje hierboven.
5 uur geleden
Ruim 2.800 coronapatiënten op Franse ic's
In Frankrijk liggen nog 2.812 mensen op de intensive care, dit aantal daalde vandaag met 56. Tijdens de piek op 8 april lagen er 7.148 mensen op de ic's. In totaal liggen er ruim 22.000 patiënten in het ziekenhuis. Het dodental is met 80 opgelopen tot 26.310. Een dag eerder werden er nog 243 nieuwe overlijdens gerapporteerd.

Vanaf maandag worden in bepaalde regio's een aantal maatregelen versoepeld.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling