Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Versoepeling lockdownregels: wat gaat wanneer weer open

Nederland kruipt langzaamaan uit de intelligente lockdown die was ingesteld vanwege het coronavirus. In diverse branches worden de regels soepeler. Wat gaat wanneer open? Op deze plek vermelden we bij welk soort dienstverleners, winkels, instellingen en attracties je nu of binnenkort weer terecht kunt.

In zijn algemeenheid zijn dit de versoepelingen die premier Rutte bekendmaakte op woensdag 6 mei:

11 mei

contactberoepen zoals kappers en nagelstudio-medewerkers mogen weer aan de slag. Klanten moeten wel vooraf een afspraak maken en aantonen dat ze geen coronasymptomen hebben.
buitensporten mogen weer. Denk hierbij aan tennis en golf. Wedstrijden mogen nog niet.
basisscholen: scholieren kunnen er de helft van de tijd weer terecht, en groepen zijn gehalveerd
1 juni

openbaar vervoer weer volgens normale dienstregeling. Mondkapjes verplicht.
middelbare scholen weer open (effectief vanaf 2 juni, want 1 juni is Tweede Pinksterdag)
terrassen weer open (met 1,5 afstand tussen mensen aan tafeltjes)
restaurants, theaters en bioscopen mogen maximaal 30 bezoekers ontvangen, en alleen na reservering
musea en monumenten kunnen open; bezoekers moeten vooraf een kaartje kopen
1 juli

campings en vakantieparken (inclusief gezamenlijke toilet- en douchevoorzieningen)
restaurants, bioscopen en theaters mogen opschalen naar een maximum van 100 bezoekers
1 september

contactsporten weer toegestaan
sportscholen mogen weer open
sauna's mogen weer open
seksclubs mogen weer open
evenementen en sportwedstrijden onder voorwaarden weer toegestaan
Specifieke aankodigingen van branches en bedrijven
In de periode na de aankondiging van de versoepeling maken diverse bedrijven, instanties, ondernemers en dienstverleners afzonderlijk of als branche bekend wanneer zij daadwerkelijk weer opengaan en hoe ze van plan zijn om te gaan met de regels.

Hieronder vermelden we wat specifieke branches en afzonderlijke bedrijven hierover zelf naar buiten hebben gebracht. Deze lijst vullen we regelmatig aan.

Meest recente update van dit artikel: vrijdag 11 mei

Attractieparken en dierentuinen
De Nederlandse attractieparken en dierentuinen heropenen 'binnenkort' hun poorten, aldus de Club van Elf, de belangenvereniging van de grootste dagattracties. Iedere attractie bepaalt in samenspraak met de lokale Veiligheidsregio het precieze openingsmoment. De leden werken volgens het protocol Veilig Samen Uit.

Attractieparken als Walibi, Duinrell, Slagharen en de Efteling hebben richtlijnen opgesteld voor het gebruik van achtbanen zodat bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

In dierentuinen Burgers' Zoo en Blijdorp zullen alleen presentaties plaatsvinden als aan de afstandsregels kan worden voldaan.

Artis gaat op woensdag 13 mei gefaseerd weer open. Als eerst kunnen de vaste leden het dierenpark in Amsterdam weer bezoeken.
De Efteling wil op 20 mei weer open. Het park wil een maximaal aantal gasten, een derde van de normale capaciteit, toelaten. Groepjes van het zelfde huishouden moeten 1,5 meter afstand houden van andere groepjes huishoudens en er komen centrale desinfectiepunten. Verder worden contactpunten, zoals beugels en deurklinken, extra vaak schoongemaakt.
Diergaarde Blijdorp gaat vanaf woensdag 20 mei gefaseerd open. De dierentuin in Rotterdam gaat aanvankelijk eerst open voor abonnementhouders, daarna voor dagbezoekers.
Ouwehands Dierenpark gaat op maandag 18 mei weer open. In overleg met de veiligheidsregio en de gemeente Rhenen mag de dierentuin toewerken naar een gefaseerde heropening
Safaripark Beekse Bergen gaat vanaf maandag 25 mei weer open. Abonnementhouders en gasten die in een van de aangesloten vakantieparken verblijven, zijn vanaf 15 mei weer welkom in het park.
Wildlands Adventure Zoo in Emmen opent op 25 mei de deuren weer te openen.
Walibi Holland opent op 25 mei weer gedoseerd de poorten van het attractiepark. Dit gebeurt in overleg met de Veiligheidsregio Flevoland.
Musea
Musea mogen zoals gezegd per 1 juni weer open. Bezoekers zijn verplicht om voorafgaand aan het bezoek online tickets op datum te reserveren.

In musea als het Van Gogh Museum, het Nederlands Openluchtmuseum, het Spoorwegmuseum en Het Scheepvaartmuseum zijn geen groepsrondeleidingen.

Het Amsterdamse Rijksmuseum opent op 1 juni weer de deuren opent, kan er een beperkt aantal bezoekers tegelijk naar binnen. Het museum werkt met tijdsblokken en kaartjes zijn alleen online te koop. Ook worden er extra hygiënemaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het coronavirus zich niet verder verspreidt.
Theaters
Internationaal Theater Amsterdam (ITA) opent op 1 juni zijn deuren weer, volgens de aangekondigde maatregelen voor maximaal dertig personen, inclusief personeel.
Bibliotheken
De eerste bibliotheken openen op 11 mei met beperkte dienstverlening. Bezoekers lenen via selfservice en brengen boeken terug in een speciale container. Het is nog niet mogelijk om gebruik te maken van de computers en printers of om te werken, studeren of samen te komen in de bibliotheek.

De Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) opent vanaf 13 mei 5 van de 26 vestigingen.
In Den Haag gaan vanaf 14 mei veertien vestigingen open, waaronder de Centrale Bibliotheek.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling