Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Huisarts kan coronavirus en hart- en vaatklachten moeilijk onderscheiden

Huisartsen missen belangrijke informatie om hart- en vaatziekten en COVID-19 van elkaar te onderscheiden, meldt de Hartstichting dinsdag. Artsen kunnen patiënten daardoor niet snel genoeg diagnosticeren en behandelen. De Hartstichting, huisartsen en cardiologen zijn daarom een onderzoek gestart.

Mensen met hart- en vaatziekten lopen een groter risico ernstig ziek te worden door het coronavirus. Huisartsen missen volgens de Hartstichting echter belangrijke informatie om hart- en vaatpatiënten snel te kunnen diagnosticeren en behandelen.

Het onderzoek van de stichting, huisartsen en cardiologen richt zich op mensen die niet in het ziekenhuis liggen. Bij klachten als benauwdheid en pijn op de borst kan dit op hart- of vaatproblemen wijzen, maar ook op klachten die veroorzaakt worden door het coronavirus. Huisartsen willen dit onderscheid sneller kunnen maken wanneer patiënten contact opnemen.

"Veel hart- en vaatpatiënten leven met grote zorgen en vragen, waar wij als huisartsen nog geen goed antwoord op hebben", verklaart Frans Rutten, huisarts en onderzoeker aan het UMC Utrecht.

'Snel antwoorden nodig'
Volgens de Hartstichting is het van levensbelang dat deze antwoorden er zo snel mogelijk komen, zeker nu de maatregelen rond het coronavirus versoepeld worden en mensen weer vaker met elkaar in contact komen.

"We hebben dringend meer kennis nodig over de beste behandeling van hart- en vaatpatiënten met corona", meent Rutten. "We willen beter weten hoe we besmette patiënten in een vroeg stadium kunnen behandelen, om zo ernstige klachten en eventueel een opname in het ziekenhuis te voorkomen."

De Hartstichting onderzoekt ook of complicaties sneller ontdekt kunnen worden, zodat huisartsen eerder met de juiste behandeling kunnen beginnen. Het onderzoek moet daarnaast een beter beeld geven van het risico op complicaties bij hart- en vaatpatiënten die met het coronavirus besmet zijn en moet in kaart brengen hoe het gaat met de mensen die weer thuis zijn na een ziekenhuisopname vanwege het virus.

Zo wordt onderzocht of zij op de langere termijn een verhoogd risico hebben op complicaties, zoals hartinfarcten en beroertes.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort
Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. De meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten. Dit zijn de symptomen.
Lees hier welke regels er zijn om de uitbraak in te dammen.
Deze maatregelen hebben we ook vertaald in het Arabisch, Engels, Pools en Turks.
In onze coronagids geven we je een overzicht van alle betrouwbare informatie en wat je moet en kunt doen nu je veel thuis bent.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling