Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De voordelen van een Refurbished iPhone van Forza

Je oude telefoon is stuk. Ga je voor een duur en nieuw exemplaar, of overweeg je een refurbished toestel aan te schaffen? Een refurbished iPhone is wellicht niet wat er als eerste te binnenschiet wanneer je aan een nieuw toestel denkt. Toch heeft een refurbished iPhone vele voordelen. Ben je bijvoorbeeld al bekend met de refurbished iPhones van Forza? In dit blogartikel hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Forza is: betrouwbaar
Forza is hét merk van de Benelux wanneer het om refurbished iphones gaat. Wanneer je een iPhone van Forza koopt ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Dit kan Forza aantonen doordat zij zijn beloond met het Refurbished Keurmerk. Wat houd dit keurmerk in? Wanneer het toestel bij Forza binnenkomt, wordt het op 50 punten uitgebreid getest op zowel hardware als software en waar nodig gerepareerd. Dit garandeert dat je bij Forza altijd een iPhone met de hoogste kwaliteit koopt. Je krijgt met het Keurmerk Refurbished bovendien ook nog eens twee jaar garantie.

Ook weet je door het keurmerk dat je bij een financieel gezonde aanbieder koopt. Dit houdt in dat het bedrijf gezond is, zodat je daadwerkelijk van je garantie gebruik kunt maken en altijd bij een vertrouwd punt terecht kunt met vragen of opmerkingen.

Forza is: duurzaam
Een refurbished toestel van Forza is niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens een hele duurzame keuze. Doordat jij een refurbished iPhone koopt help je ongemerkt mee aan een betere wereld voor later! Bij het produceren van een nieuwe Apple iPhone wordt namelijk gemiddeld 27 kilo CO2 uitgestoten. En als je beseft dat de gemiddelde Nederlander dagelijks zo’n 7,2 kilo CO2 uitstoot door van A naar B te reizen, is die 27 kilo CO2 best wel veel. Bovendien onnodig, want er zijn genoeg telefoons die op een tweede eigenaar liggen te wachten, waardoor er minder nieuwe toestellen hoeven worden geproduceerd. Op deze manier heb je én een mooi nieuw toestel, én ben je lekker bezig voor het milieu. Netjes!

Forza is: goed voor je portemonnee
De nummer 1 reden dat mensen kiezen voor een refurbished toestel in plaats van een gloednieuwe iPhone is natuurlijk het verschil in prijs. Het kan vaak honderden euro’s schelen ten opzichte van een nieuw model, terwijl je er in kwaliteit echt niet op achteruit gaat. Dit blijkt onder andere uit de kritische eisen die Forza stelt door middel van het Keurmerk Refurbished aan het checken van de toestellen op 50 punten. Door de keuze uit A, B en C grade bespaar je nog gemakkelijker op de kosten. Een B grade is altijd €20 tot €30 goedkoper dan een A grade. Ga je echter voor een C grade toestel, dan ben je nog €20 tot €30 goedkoper uit. Dit terwijl de toestellen aan de binnenkant altijd 100% in orde zijn. De gradaties variëren alleen door het uiterlijk van de toestellen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling