Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Zo gaan Facebook, Twitter en YouTube om met desinformatie

Twitter ligt in de clinch met de Amerikaanse president Donald Trump omdat Twitter twee van zijn berichten van een label heeft voorzien omdat ze mogelijk misleidende informatie bevatten. Hoe gaan andere socialemediaplaformen om met desinformatie?

Zowel het coronavirus als de Amerikaanse presidentsverkiezingen van komend najaar hebben socialemediaplatformen hun beleid omtrent desinformatie doen heroverwegen. Hieronder zetten we de belangrijkste regels van Twitter, Facebook en YouTube op een rij.

Twitter
Tweets met misleidende informatie die tot fysieke schade kan leiden, zijn niet toegestaan.
Tweets met misleidende informatie die niet direct tot fysieke schade kan leiden, worden voorzien van een label.
Gemanipuleerde beelden, zoals deepfakes, zijn niet toegestaan als deze bedoeld zijn om schade te veroorzaken.
Het is op Twitter verboden om "verkiezingen of andere burgerlijke processen te manipuleren of te verstoren". Gebruikers mogen geen inhoud plaatsen die mensen kan misleiden over wanneer, waar of hoe kan worden gestemd, zo schrijft het platform.

Twitter heeft deze week twee tweets van Trump van een label voorzien vanwege 'mogelijk misleidende informatie'. In de tweets beweerde Trump dat stemmen per post fraudegevoelig is.

Volgens Twitter zouden deze tweets bij stemgerechtigden in de Verenigde Staten verwarring kunnen veroorzaken over wat ze moeten doen om deel te nemen aan het verkiezingsproces, en dat is tegen de richtlijnen van het platform.

TechZie ook: Trump dreigt socialemediaplatforms te sluiten in ruzie met Twitter
Facebook
Berichten met misleidende informatie die tot fysieke schade kan leiden, zijn niet toegestaan.
Berichten met misleidende informatie die niet direct tot fysieke schade kan leiden, worden voorzien van een waarschuwing.
Gemanipuleerde beelden, zoals deepfakes, zijn niet toegestaan als deze schade kunnen veroorzaken.
Facebook werkt samen met factcheckpartners die controleren of berichten op het platform kloppen. Posts en advertenties van politici worden over het algemeen niet onderworpen aan factcheck.

Eind maart greep Facebook toch in bij een post van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro. In een video zei Bolsonaro, die de COVID-19-pandemie afdoet als "een griepje", onder meer dat de medicinale stof hydroxychloroquine "in alle gevallen" werkt tegen de ziekte, terwijl er nog geen bewezen medicijn bestaat.

De video is verwijderd omdat de beelden kunnen leiden tot fysieke schade, wat in strijd is met Facebooks beleid omtrent misinformatie over het coronavirus.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling