Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

'Problemen bij GGD, patiënten wachten lang op uitslag coronatest'

In de eerste week dat mensen zich bij de GGD'en op corona konden laten testen, zijn duizend dragers van het virus opgespoord. Dat zei directeur publieke gezondheid van de GGD Hollands Midden, Sjaak de Gouw, in het tv-programma Op1.

In deze eerste week hebben negentigduizend unieke bellers de gratis afsprakenlijn (0800-1202) gebeld. Dat leidde tot 59.090 afspraken voor een test, waarvan er intussen 49.228 zijn afgenomen. Van hen zijn er ongeveer duizend positief bevonden, wat neerkomt op twee procent, aldus De Gouw.

'GGD heeft moeite met drukte'
De GGD lijkt de grote hoeveelheid bellers niet allemaal even goed te kunnen helpen, stelt De Telegraaf. Doordat het zo druk is, kan het even duren voordat mensen worden gebeld met de uitslag. Maar als burgers zelf bellen, krijgen ze de uitslag niet te horen, ook als die al bekend is.

Uitslag binnen 24 uur
Volgens een woordvoerster van de GGD krijgt niet iedereen de uitslag binnen 48 uur, ook al is het streven het resultaat zelfs binnen 24 uur te melden aan de aanvrager. Bij 'een paar procent' lukt ook de 48 uur niet en is de wachttijd langer.

Stappen van afname tot uitslag
Er zijn zeven stappen in het proces van de afname tot de uitslag, zegt ze, en er zijn mensen bij wie om de een of andere reden meerdere stappen een vertraging oplopen. 'Heel vervelend natuurlijk als je je zorgen maakt', benadrukt de woordvoerster.

Identiteit
Medewerkers die worden gebeld door patiënten en de uitslag op hun scherm zien, mogen die niet doorgeven omdat de identiteit van de persoon niet zou kunnen worden vastgesteld. Controlevragen, die bij veel bedrijven en organisaties gebruikelijk zijn, heeft de GGD niet. De opdracht is: mensen worden zelf gebeld.

'De meerderheid wordt veel te laat gebeld'
De krant sprak meerdere werknemers die 'telefoondiensten' draaien. Zij geven in veel gevallen, uitdrukkelijk tegen de richtlijnen in, alsnog het resultaat van de testen omdat ze meeleven met de ongeruste mensen die ze aan de lijn krijgen. 'Het is een chaos. De meerderheid wordt veel te laat gebeld', zegt een van hen. Een ander bevestigt: 'Dat is eerder regel dan uitzondering.'

De GGD ontkent dat er een groot probleem is.

Negatief resultaat
Steeds vaker geeft een test een negatief resultaat. Vorige week werden in totaal 57.630 coronatesten uitgevoerd in Nederlandse laboratoria, maar slechts 2,1 procent van de mensen die zich lieten testen bleek daadwerkelijk het virus bij zich te dragen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling