Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

'Boete als horecabezoekers geen afstand houden'

Na twee weken van voornamelijk waarschuwen, gaan de burgemeesters in het hele land strenger optreden als klanten in de horeca zich niet aan de coronaregels houden. Dat zei burgemeester Hubert Bruls na afloop van het beraad van de burgemeesters van de 25 Veiligheidsregio's.

‘Als stelselmatig niet aan de basisregel ­­­– anderhalve meter afstand – wordt gehouden, treden wij als overheid op. Afstand houden is cruciaal om het coronavirus letterlijk van je lijf te houden’, aldus Bruls die voorzitter is van het beraad.

Hij benadrukt dat boetes alleen worden uitgedeeld in horecabedrijven waar bijvoorbeeld al een aantal avonden is gewaarschuwd dat mensen te dicht op elkaar staan. Niet alleen de ondernemers, maar ook de klanten die zich fout gedragen, krijgen dan een boete. De uiterste maatregel is sluiting. ‘We treden niet bij elk wissewasje op, maar we gaan wel consequent zijn.’

'Basisregel niet laten versloffen'

Eerder liet de burgemeester van Nijmegen weten alleen bij excessen te handhaven. ‘Wij zien dat het voor mensen steeds moeilijker wordt om afstand te bewaren. Wij horen dat vanuit heel het land, van noord tot zuid en van oost naar west. We kunnen zo niet doorgaan. De basisregel mogen wij niet laten versloffen’, stelt Bruls na ‘twee weken ervaring’.

Zorgen over naleving

Sinds 1 juni mag de horeca (onder voorwaarden) weer open. Afgelopen weekeinde spraken de veiligheidsregio's al hun zorgen uit over de naleving van de coronamaatregelen op de terrassen en in de cafés. Maandagavond hebben de burgemeesters hierover verder gesproken.

Gedeelde verantwoordelijkheid

De klant en de ondernemer spelen volgens Bruls beiden een rol. Hij geeft aan dat een kroegbaas moet blijven ingrijpen als het in zijn zaak mis gaat en een verliefd stelletje misschien maar naar buiten moet sturen als ze niet van elkaar kunnen afblijven. Misstanden van cafébezoekers zijn niet alleen de verantwoordelijkheid van ondernemers, maar ook van de klanten, benadrukt hij. ‘Wij moeten laten zien dat die anderhalve meter de essentie is van het coronabeleid. De polonaise lopen vind ik ook leuk, maar nu even niet.’

Op 1 juli worden de maatregelen in Nederland waarschijnlijk verder versoepeld. De burgemeesters adviseren het kabinet om dat fasegewijs te doen. ‘Niet te snel, want de gemeentes moeten ook de kans krijgen om zich goed voor te bereiden.’

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling