Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Apps van de week: Flitsmeister en Instagram Reels

Gewaarschuwd worden voor spookrijders in Flitsmeister, een nieuw alternatief voor de populaire videoapp TikTok en avonturen beleven in Guardian Tales. Dit zijn de Apps van de Week.

Flitsmeister
Flitsmeister gebruik je misschien al om boetevrij van A naar B te komen, maar de navigatieapp waarschuwt voortaan ook voor spookrijders. De app van Nederlandse makelij werkt hiervoor samen met technologiebedrijf Bosch.

Het nieuwe alarmsysteem werkt simpel. Zodra Flitsmeister merkt dat je afwijkt van de rijrichting, krijg je een waarschuwing dat je verkeerd rijdt. Ook bestuurders om je heen worden op de hoogte gebracht van de mogelijk gevaarlijke situatie.

Flitsmeister controleert aan de hand van jouw actuele positie op de weg of je nog de goede kant op rijdt. Het doel van de waarschuwing is om ongevallen te voorkomen.

Instagram Reels
Instagram heeft de aanval geopend op TikTok, de razend populaire app voor het maken en bekijken van korte, vaak komische filmpjes. Sinds afgelopen week kun je in Instagram zogeheten Reels maken.

Je maakt de maximaal zes seconden durende filmpjes onder de cameraknop in Instagram. Nadat je de korte video hebt geschoten, maak je deze nog flitsender met allerlei effecten en animaties, zoals bewegende stickers.

Vervolgens deel je de Instagram Reels met je Insta-volgers via je profiel. Wil je liever dat de Reels na 24 uur automatisch verdwijnen? Voeg de Reels dan alleen aan je Story toe. Als je Reels wél aan je Instagram-profiel toevoegt komen ze mogelijk in het Ontdekken-tabblad van de app terecht, waarna ze een miljoenenpubliek kunnen bereiken.

Guardian Tales
Guardian Tales voelt als een warm bad voor liefhebbers van Japanse rollenspellen (rpg's). Het spel van Koreaanse komaf is sinds afgelopen week wereldwijd verkrijgbaar en neemt je mee naar een wereld vol avontuur, uitdagende puzzels en duistere grotten.

Het verhaal is heerlijk cliché, maar daardoor niet minder leuk. Kanterbury, de wereld waarin Guardian Tales zich afspeelt, wordt aangevallen door vijanden van het koninkrijk. Aan jou de taak om de wereld van de ondergang te behoeden: daarvoor ben je immers een Guardian, ofwel beschermer.

Tijdens het doorlopen van de meeslepende verhaallijn bouw je niet alleen aan je eigen personage, maar krijg je ook de kans om teamleden te rekruteren. Deze helpen je bij het verslaan van pittige vijanden. Zoals het een goede rpg betaamt, kun je je personage uitrusten met nieuwe wapens en sterkere uitrusting.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling