Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Maanden wachten op Cheaptickets en Vliegwinkel.nl: 'Geen refund, zelfs geen contact'

Wat als je je ticket bij een reisplatform hebt geboekt en al sinds het voorjaar wacht op antwoord over een voucher of refund? Radar krijgt hierover veel klachten te horen en voelde een van de grootste reisaanbieders aan de tand.

Consumenten met een vliegticket dat geannuleerd is vanwege corona hebben recht op een voucher of refund van de volledige ticketprijs. Het kabinet heeft eind maart laten weten zo'n voucher acceptabel te vinden zolang de vliegtuigmaatschappijen na twaalf maanden het ongebruikte deel van de voucher uitbetalen. Dit kan dus ook de waarde van de gehele voucher zijn.

Hoe zit het als je niet bij de vliegtuigmaatschappij zelf hebt geboekt, maar bij een ticketvergelijker, zoals Cheaptickets, Vliegwinkel.nl of BudgetAir? Radar krijgt veel mailtjes van consumenten die al een tijd wachten op hun voucher of refund en de klantenservice niet kunnen bereiken.

Marielle zou begin april naar de Antillen vliegen en had een ticket van TUI fly. Ze stuurden haar voor een refund naar Cheaptickets omdat ze daar geboekt had, maar daar krijgt ze nul op rekest. 'Ze reageren niet op mijn mails, ik kan geen contact met hen krijgen. Overal om me heen hoor ik dat mensen al na een paar weken geld terug hebben gekregen van een reis in de zomer en er gebeurt helemaal niks met mijn reis uit april.'

Liever Messenger dan mail
Contact via Travix International, het moederbedrijf van Cheaptickets, Vliegwinkel.nl en BudgetAir, laat ons weten dat ze ondanks het extra aangenomen personeel nog steeds achterlopen met het afhandelen van vragen. Klanten hebben de meeste kans op een vlotte reactie als ze contact opnemen via Facebook.

'We werken hard om onze bereikbaarheid te verbeteren. Onze klantenservice is het snelst bereikbaar via Facebook Messenger tijdens kantooruren. Als je een vraag hebt over je boeking ontvangen we daar graag een privebericht met je boekingsnummer. Een antwoord op een e-mail duurt helaas vaak langer. De meest recente contactopties voor CheapTickets.nl en vliegwinkel.nl vind je op de website', reageert Travix International.

Volgens het bedrijf zijn alle restitutieaanvragen inmiddels doorgezet naar de luchtvaartmaatschappijen maar gaat het terugbetalen langzaam. Lees hier de volledige reactie van Travix.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling