Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Georgia voltooit hertelling en Biden is nog steeds de winnaar

In de Amerikaanse staat Georgia is donderdag een hertelling van de stemmen in de verkiezingen van eerder deze maand afgerond. Aan het eindresultaat veranderde niets: Democraat Joe Biden heeft het voormalige Republikeinse bolwerk veroverd.

De voorsprong van Biden op president Donald Trump kromp van ongeveer 14.000 stemmen naar 12.284.

Van de verkiezingsfraude waar de Republikeinen de Democraten van beschuldigen was geen sprake, maar bij de hertelling kwamen wel verschillende fouten aan het licht.

Meer dan 3.300 stemmen op geheugenkaarten bleken niet te zijn ingeladen in de kiescomputers en in Floyd county werden 2.600 andere stemmen niet verwerkt vanwege een fout van een kiesmedewerker.

Volgens de wet in Georgia moeten de definitieve verkiezingsuitslagen vrijdag binnen zijn. Dat betekent dat president Trump en de Republikeinen niet veel tijd hebben om de resultaten van de hertelling aan te vechten voor de rechter.

In verschillende andere staten, zoals Pennsylvania en Michigan, voeren de president en de zijnen wel nog steeds een juridische strijd. Veel successen levert die niet op. De advocaat van Trump, Rudy Giuliani, maakte donderdag bekend dat een rechtszaak in Michigan wordt afgeblazen.

Ruzie om stemmen in Wayne County sleept zich voort
In een county in die staat, Wayne, bestaat onenigheid over het bevestigen van de einduitslag door de plaatselijke kiesraad. Twee Republikeinse leden van die raad kondigden tijdens een openbare vergadering op dinsdag aan dat niet te willen doen. Nadat ze werden overspoeld door kritiek vanuit het publiek, kwamen ze daarop terug en werden de uitslagen goedgekeurd.

Beide Republikeinen ondertekenden woensdag echter een verklaring, waarmee ze die stemmen introkken. Ze zouden alleen voor hebben gestemd vanwege "intense pesterijen en dwang" tijdens de vergadering en hebben gevreesd voor hun veiligheid en die van hun families.

Wayne County omvat onder meer de stad Detroit, waar Biden een overweldigende overwinning behaalde. Volgens de Republikeinen werd daar grootschalig gefraudeerd. Zij hebben dat in verschillende rechtszaken niet weten aan te tonen.

Bondgenoten van Trump vertellen verschillende Amerikaanse media, waaronder AP, dat het doel van de president niet is om de verkiezingsuitslag te veranderen. Hij wil zijn trouwe achterban gemotiveerd en opgezweept houden, zeggen zij, zodat die hem zal steunen bij zijn volgende project na zijn presidentschap. Trump heeft gezinspeeld op het starten van een eigen digitaal nieuwsmedium of een nieuwe gooi naar het Witte Huis in 2024.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling