Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Zo kun je bijna 600 euro besparen op je zorgverzekering in 2021

Je kunt maximaal bijna 600 euro per jaar besparen op je zorgverzekering in 2021. Dat meldt de financiële vergelijkingssite Geld.nl.

Dit is mogelijk omdat de premies van verschillende zorgverzekeraars nog verder uiteenlopen dan voorgaande jaren.

Verschil tussen laagste en hoogste premie basisverzekering
Uit een analyse van het platform blijkt namelijk dat het verschil tussen de laagste en de hoogste premie voor een basisverzekering met een standaard eigen risico, 504 euro per jaar is. 'Als je het eigen risico verhoogt naar 885 euro is het verschil 444 euro per jaar', aldus financieel journalist Amanda Bulthuis.

Vergelijk ook je aanvullende zorgverzekering
De journalist schrijft dat je nog meer kunt besparen als je ook je aanvullende verzekering vergelijkt. Ze licht toe: 'De meeste mensen die zich aanvullend verzekeren, kiezen voor een aanvulling voor de tandartskosten of fysiotherapie. Als je bijvoorbeeld negen fysiotherapiebehandelingen meeverzekert of tandartskosten tot 250 euro, lopen de verschillen tussen de laagste en de hoogste premies uiteen van 475 tot 823 euro. Gemiddeld over alle scenario’s is de maximale besparing op je zorgverzekering hierdoor bijna 600 euro per jaar.'

Toelichting prijsverschillen basisverzekering
Waarom verschillen de zorgpremies zoveel per verzekeraar, terwijl de dekking van de basisverzekering bij elke zorgverzekeraar hetzelfde is? Bulthuis legt uit dat dit vooral komt door de vrije zorgkeuze, maar ook doordat je bij goedkope verzekeringen meestal alles zelf online regelt.

'De duurste polissen zijn restitutiepolissen. Hierbij kies je zelf naar welk ziekenhuis je gaat, zonder dat het invloed heeft op je vergoeding. De goedkoopste zorgverzekeringen zijn naturapolissen met een beperktere zorgkeuze.'

En hoe zit het met de prijsverschillen tussen aanvullende verzekeringen?
Ook hiervoor heeft ze een verklaring: 'Bij de aanvullende verzekeringen zijn de premieverschillen zo groot doordat de duurdere verzekeraars totaalpakketten hanteren. Voor alleen negen fysiotherapiebehandelingen moet je dan een aanvullende verzekering nemen die bijvoorbeeld ook alternatieve geneeswijzen of brillen vergoedt, terwijl je daar misschien helemaal geen gebruik van maakt. Hierdoor betaal je vaak dus ook onnodig veel premie.'

Houd hier rekening mee als je een aanvullende verzekering afsluit
Het kan soms moeilijker zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten als je (ernstige) medische klachten hebt. Er is namelijk geen acceptatieplicht voor een aanvullende verzekering. Sommige verzekeraars stellen ook andere eisen. Zo kun je in het eerste jaar soms geen aanspraak maken op de aanvullende verzekering en dus niets declareren of declareren tot een maximumbedrag.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling