Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Trump: 'Ik verlaat Witte Huis als Biden de meeste kiesmannen heeft'

De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat hij op ordentelijke wijze de macht aan verkiezingswinnaar Joe Biden zal overdragen. "Als blijkt dat mijn tegenstander de meeste kiesmannen achter zich heeft vergaard dan zal ik vertrekken uit het Witte Huis", zei Trump donderdag tegen journalisten.

Nog niet eerder heeft Trump zo openlijk erkend dat hij wellicht het Witte Huis moet verlaten. Wel weigert hij nog altijd zijn verlies bij de presidentsverkiezingen te erkennen.

Joe Biden vergaarde bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 3 november 306 kiesmannen. Trump kwam niet verder dan 232 stemmen in het Electoral College (Kiescollege). De 538 kiesmannen stemmen op 14 december.

Die stemming vindt plaats in hun eigen staat, die vervolgens de uitslag daarvan doorstuurt naar de Senaat in Washington. De president van de Senaat en de archivaris moeten de uitslagen uiterlijk 23 december binnen hebben.

De officiële resultaten worden vervolgens doorgestuurd naar het nieuw samengestelde Congres. De Senaat en het Huis van Afgevaardigden komen op 6 januari in nieuwe samenstelling in een gezamenlijke zitting voor het eerst bijeen.

Trump blijft erbij dat er is gefraudeerd
Tegen reporters herhaalde Trump donderdag de onbewezen beschuldigingen dat er massaal zou zijn gefraudeerd tijdens de verkiezingen. Zijn campagneteam, de Republikeinse Partij en aanhangers van Trump lanceerden sinds de verkiezingsdag, 3 november, diverse hertellingen geëist en zeventien rechtszaken aangespannen in verschillende belangrijke swingstaten, maar de beloofde successen blijven vooralsnog uit.

Hoewel die zaken op details verschillen, is het beoogde einddoel voor het Trump-kamp hetzelfde: voorkomen dat staten de definitieve verkiezingsuitslagen bevestigen en Democraat Joe Biden op 14 december door het Electoral College wordt verkozen tot president.

Machtsoverdracht is inmiddels begonnen
Drie dagen geleden kon de officiële transitie naar een nieuwe regering al beginnen nadat de General Service Administration (GSA) uiteindelijk besloot dat Biden de verkiezingen had gewonnen, een besluit dat Trump heeft erkend.

Het akkoord van de GSA voor de machtsoverdracht is van groot praktisch belang voor Biden. Die dienst moet het team van de verkiezingswinnaar toegang geven tot zaken als kantoorruimte, apparatuur en geld om salarissen te kunnen betalen. Daar zijn miljoenen dollars mee gemoeid.

Of Trump op 20 januari volgend jaar bij de inauguratie van zijn opvolger Joe Biden aanwezig zal zijn liet hij donderdag in het midden. "Ik weet het antwoord, maar dat ga ik nog niet vertellen", zei de uittredend president.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling