Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Pfizer-vaccin wordt waarschijnlijk later en in kleinere hoeveelheid geleverd

Het Pfizer-vaccin wordt waarschijnlijk later en in een kleinere hoeveelheid geleverd, zegt minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) dinsdag. Na goedkeuring van het Europees geneesmiddelenbureau (EMA) leveren Pfizer en BioNTech begin januari 507.000 doses van het vaccin. Dat is bijna de helft minder dan het kabinet had verwacht.

De Jonge zei eerder te hopen op 4 januari te kunnen beginnen met het vaccinatieprogramma. In hoeverre de latere levering effect op de beoogde begindatum heeft, durfde de minister dinsdag nog niet te zeggen.

"Alles is erop gericht om zo vroeg mogelijk in januari te beginnen. Zodra we het vaccin geleverd krijgen, kunnen we wel beginnen. Als ik kijk naar de leveringsdata, denk ik niet dat dit tot februari zal duren."

Na de levering van 507.000 doses worden in het eerste kwartaal nog eens 1,7 miljoen doses van het vaccin van BioNTech/Pfizer geleverd. Per persoon zijn twee inentingen nodig.

De farmaceut maakte op 3 december al bekend dat er dit jaar minder coronavaccins geleverd kunnen worden dan in eerste instantie werd verwacht. Door problemen met het verkrijgen van grondstoffen is het aantal verwachte vaccins gehalveerd van 100 miljoen naar 50 miljoen, schreef The Wall Street Journal.

Vaccinaties op dertig centrale priklocaties
Als eerste worden medewerkers van verpleeghuizen en instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking ingeënt. Op dertig centrale priklocaties worden mensen ingeënt. Op die manier wil het kabinet zo min mogelijk van de vaccins verspillen. De vaccins moeten namelijk worden bewaard bij -75 graden Celsius en worden per 975 verpakt.

Daarnaast worden ook testlocaties gereedgemaakt om te dienen als zogenoemde prikstraten. Het kabinet verwacht dat deze prikstraten in januari gereed zijn.

Naast het vaccin van BioNTech/Pfizer wordt ook het vaccin van Moderna beoordeeld door het EMA. Dat vaccin hoeft niet zo koud te worden bewaard als zijn tegenhanger en is daardoor geschikter voor kleinschalige distributie. Dat vaccin wordt daarom ingezet voor bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking, maakte het kabinet dinsdag bekend. Naar verwachting worden in het eerste kwartaal 390.000 doses van het Moderna-vaccin geleverd.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.

Dit moet je óók weten over het virus:
Dit zijn de huidige maatregelen in één overzicht.
Hier lees je ze in het Nederlands, Turks, Engels, Pools en Arabisch.
Zo verloopt het onderzoek naar een coronavaccin.
Deze onjuiste berichten over het virus gaan rond.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling