Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Kabinet komt weer met miljardensteun, vooral hulp voor horeca, evenementen en sportclubs

Het kabinet trekt nog eens met 3,7 miljard aan extra coronasteun voor bedrijven en werknemers om faillissementen en werkloosheid zo veel mogelijk te voorkomen. Hard getroffen sectoren krijgen extra steun, terwijl geplande versoberingen worden teruggedraaid. De steun komt bovenop de bijna 34 miljard euro die het kabinet al heeft uitgetrokken voor de coronacrisis.

Dat maken ministers Eric Wiebes (Economische Zaken), Wopke Hoekstra (Financiën) en Wouter Koolmees (Sociale Zaken) woensdag bekend.

De steun is nodig omdat de economie langer dan verwacht op slot blijft, omdat de coronacijfers er slecht uit zien en de tweede golf nog steeds niet voorbij is. Er is daarom nog steeds "een stevig pakket" nodig, zei Wiebes.

Het gaat om het uitbreiden van het huidige, derde steunpakket dat tot en met juni 2021 loopt. Tegelijkertijd zijn geplande versoberingen van de baan.

De vergoeding voor vaste lasten (TVL) wordt verhoogd. Ondernemers die hard zijn geraakt, zoals de cafés, krijgen tot 70 procent van hun kosten vergoed. Ook wordt deze regeling verder uitgebreid. De loonsubsidie (NOW) wordt zoals verwacht vanaf januari niet teruggeschroefd.

Er komt een nieuwe regeling voor werknemers die inkomsten missen, maar geen gebruik kunnen maken van de bestaande reddingsboeien. Het gaat bijvoorbeeld om zelfstandigen die geen opdrachten meer hebben of werknemers die geen inkomsten krijgen omdat ze in quarantaine zitten. Zij kunnen gebruikmaken van de zogenoemde Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK).

Oproep om afspraken te maken
Wiebes deed de oproep aan horecaondernemers om met elkaar om tafel te gaan zitten om bijvoorbeeld afspraken te maken over huur en contracten met brouwerijen en pandeigenaren. "Niemand heeft er wat aan als bedrijven failliet gaan", zei de bewindsman.

Tegelijkertijd kan de overheid volgens hem niet alles doen. Dat bedrijven op de fles gaan, is niet te voorkomen, waarschuwden de kabinetsleden.

Eind oktober werd het steunpakket ook al eens aangepast.

Economie zit sinds 14 oktober deels op slot
Sinds 14 oktober moeten de horeca, cultuurinstellingen, evenementen en sportclubs de deuren sluiten. Er komen sindsdien nauwelijks of geen inkomsten binnen.

Het lijkt er niet op dat bijvoorbeeld de horeca binnenkort weer open kan, daarvoor zien de coronacijfers, zoals de dagelijkse ic-opnames en het aantal besmettingen, er te slecht uit. Premier Mark Rutte kon de horeca dinsdagavond tijdens de persconferentie wat dat betreft geen perspectief bieden.

Er zijn inmiddels drie steunpakketten opgetuigd, waarvan de laatste van oktober tot en met juni volgend jaar loopt. Eind augustus werden deze plannen door kabinet, coalitie, werkgevers en werknemers maatregelen bekendgemaakt, maar dat lijkt inmiddels een eeuwigheid geleden.

Op dat moment was het aantal positieve coronatests niet zo hoog als nu en was er nog geen sprake van een tweede golf.

Er werd wel meerdere keren voor gewaarschuwd vanuit de Kamer.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling